Syklusdag 6… det nærmer hsg og nytt forsøk.

I går hadde jeg en lang og kjempehyggelig samtale med barndomsvenninnen min. Det er så trist at man aldri har tid til å prates lenger. Det er litt utfordring å bo langt hjemmefra slik. Det blir nok til at jeg flytter nærmere til sommeren.

Iallefall venninnen min er utdannet… ja, litt usikker på hva tittelen hennes er jeg. Men det er iallefall innen alternativ medisin og med særlig vekt på kosthold. Jeg har nok alltid vært litt kritisk til dette. Ikke fordi jeg ikke trur det har noen hensikt, men jeg synes rett og slett at det er forferdelig slitsomt å hele tiden tenke over hva jeg putter i meg. Jeg er jo slank, og grei form. Blir bare litt sliten på vinteren, men ellers så er jeg jo frisk. Jeg er utrolig glad for at jeg ikke lider av noen allergier.

Men nok om det. Vi pratet lenge om det meste, men det viktigste var jo selvfølgelig om hvilke urter som kan hjelpe meg med å bli gravid. Det er jo et hav å ta av og alle er litt like, og samtidig litt forskjellige. Det endte opp med at jeg fikk tips om en del, også skal jeg selv gå inn på nettsiden rolv.no og lese litt om de forskjellige. De jeg først og fremst skal se på er: Salvie, don quai (kinesisk kvann) og damania. Venninnen min avskrev litt vill yam på grunn av at det er hormonelt og vi tar utgangspunkt i at det hormonelle er i orden for min del. Jeg leste litt om den allikevel og jeg trur ikke jeg skal avskrive den helt. Jeg lurer rett og slett på om jeg skal ringe til Urtekilden (rolv.no) og spørre om hjelp der, det kan hende de har fått liknende spørsmål før og har noen gode tips. Jeg kan jo også få bestilt det jeg trenger der ser det ut til. Det skal jeg gjøre i dag. Jeg må si at rolv.no var en veldig fin side. Der står det veldig mye info om alle urtene. Det virker veldig profesjonelt.

Jeg og venninnen min ble også enige om at jeg skulle kjøpe bidronninggele. Jeg har også kjøpt b-vitaminer. Jeg tok en stk da jeg kom hjem i går. Det var anbefalt dagsdose. Da jeg pratet med venninnen min, så sa hun at jeg bare kunne ta flere. Dette er anbefalt dagsdose i Norge, mens i Sverige for eksempel er det høyere, så det kan ikke skade å ta mer mente hun for å bygge opp nivåene. Hun sa at jeg kunne ta 4-5 stk daglig. Det er også folat i denne tabeletten, kjekt. En tabelett inneholder 200μg folat og siden jeg skal ta 4-5 daglig, så får jeg iallefall i meg det jeg skal. Jeg er alltid litt forsiktig med å ta for mye av slikt, men venninnen min mente at det var flyktige vitaminer og at det jeg ikke trengte, det ble heller ikke tatt opp, så det var ingen fare. Jeg stoler på hennes kompetanse 🙂 I tillegg til folat, så inneholder tabeletten: B1, B2, B3, B5, B6, B12. Det høres bra ut og det skal være bra næring for hud og hår. Det liker vi også 🙂 Så nå tar jeg det, i tillegg til tran og multivitamin. De rene folat-tabelettene dropper jeg nå da.


Mitt bilde.

Så har jeg kjøpt Tussin hostesaft, da det var det de hadde her. Så det har jeg begynt å ta.

Det nærmer seg ny tur og jeg er forferdelig spent. Jeg advarte sjefen min i går om at jeg kommer til å forsvinne en eller to dager til uken (jeg skal satse på en dag denne gangen) for ny Danmarkstur, så er det overstått. Han hadde forståelse for det, men jeg må si jeg synes det var skikkelig ubehagelig. Jeg sa samtidig at dersom det ble flere turer, så kom han ikke til å merke det fordi det havner i påskeferien og når jeg har lesedager… obs… jeg har jo droppet studiene… jaja… det ordner seg vel. Den tid, den sorg 🙂

Andreas: Jeg skal sende brev til Anniken Huitfeldt og be henne se på de singles situasjon. Jeg anbefaler alle andre å gjøre det samme! (Skal skrive et innlegg om dette senere). Jeg ble foresten veldig glad for å høre fra deg igjen! Har savnet kommentarene dine litt 🙂

 

4 Replies to “Syklusdag 6… det nærmer hsg og nytt forsøk.”

  1. Spennende med en “alternativ” venninne da! Det er jo ofte at det alternative er det som skal til for å hjelpe noen med å bli gravide, enten det er urter eller akupunktur osv.
    Lykke til!

  2. Pergoberta: Jada, jeg er vokst opp med alternative venninner, eller foreldrene deres da. Faren til venninna mi er akupunktør, så jeg har blitt stukket i siden jeg var ganske liten. Jeg er egentlig litt småskeptisk selv, men det funker jo gang på gang, så jeg må vel snart inse at det er mye i det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.