Syklusdag 8

Da har jeg tatt de siste pergotimetabelettene, 2×5 totalt. Jeg har ringt apoteket for å sjekke at de har pregnyl. Jeg har nemlig ikke fått med meg den pregnylen jeg kjøpte i Oslo og som måtte ligge i kjøleskap. Så da får jeg hentet pregnyl før jeg skal til gynekologen på mandag. Jeg kan nemlig ikke få kjøpt slikt her. Jeg kunne bestilt det hit, men jeg skal jo uansett til en by jeg ikke kjenner noen så da kjøper jeg det der. Jeg merker fortsatt ingenting utenom det vanlige. I dag fikk jeg prøvd meg på virkelig høyt tempo og til tider stress på jobb, og jeg taklet det helt fint (synes jeg nå selv) så jeg kan ikke si jeg egentlig har hatt en eneste bivirkning av de hormonene og det er jeg fornøyd med.

 

Så er det bare å smøre seg med tålmodighet, og vente til mandag for å få svar på det jeg lurer på aller mest nå: Hvordan ser det ut i magen? Hvor mange folikler? Hvor store? Ser alt det andre bra ut? Og ikke minst; når skal eggløsningssprøyten taes (pregnylen)? Må jeg sette den selv? Når må jeg være i Danmark? Får jeg tak i billige billetter? Eller kanskje jeg rett og slett skal kjøre bil denne gangen? Aaahhhr … skulle så gjerne planlagt alle detaljene nå. Men må vente. Eller egentlig så skulle jeg vet aller helst hatt en positiv graviditetstest i hånda nå, men den gang ei… sukk… denne ventetiden… denne lengten…. disse bekymringene…. måtte det gå denne gangen…

 

Ønskemor

One Reply to “Syklusdag 8”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.