Syvsovere

image

Storkfrøken sin døgnrytme er virkelig helt upåklagelig. Hun sovner normalt i elleve-tiden på kvelden og sover til syv-åtte på morgenen, bare avbrutt av en eller to ganger med amming. Første runde som regel når hun har sovet så lenge som i fem – seks timer nå den senere tiden. To ganger etter at hun ble født har hun våknet på natten og grått og trengt å bli bysset i søvn igjen. Da har hun maks grått i en time, før hun har sovnet igjen. Jeg er virkelig heldig.

I begynnelsen lå hun i sengen min med sin egen dyne, men da ble det ofte til at hun ble liggende helt inntil meg. Det ble varmt for oss, så etterhvert har hun ligget i sitt eget babynest, men fremdeles i sengen min. Det har også gått helt fint. Jeg har stor seng. På natten synes hun det er helt fint å sove alene. Det gjør at jeg sover veldig godt på natten. Deilig!

Det at hun sover så mye på natten, gjør at jeg føler meg trygg på at jeg kan være våken noen timer etter at hun har sovnet. Da får jeg gjort litt. Det hadde jeg ikke gjort om jeg var sliten. Det har gjort at jeg, a-menneske deluxe, har blitt mer b-menneske etter at Storkfrøken kom. For når hun våkner og er blid og fornøyd i syv-åtte-tiden, så er ikke jeg helt ferdig med å sove synes jeg. Da legger jeg henne inntil meg med fri tilgang til puppen. Og jammen meg, da får jeg gjerne sove helt til ti, og ikke nok med det. Da har hun sovnet igjen, og jeg kan gjerne snike meg opp og sette på babycallen (nabby). Da er det ikke sjeldent at jeg får en hel halvtime før hun vil opp.

Sjekk forresten ut Nabby babycall. Den er HELT genial. Jeg skal skrive mer om den siden.

Klem fra Ønskemor og Storkfrøken på hyttetur 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.