Tilbake i drømmeland

Barnevogner, senger, vippestoler, stellebord, barneseter, organisering av et hjem på 42kvm. Jeg er tilbake i drømmeland, der jeg ser for meg megselv og mitt (mine?) barn boende her i min lille leilighet på 42kvm. Jeg må finne praktiske og plassbesparende løsninger på det aller meste. Jeg elsker å drømme meg vekk i dette. Jeg gleder meg til den dagen jeg kan sette alle disse drømmene ut i livet. Først og fremst så må jeg kvitte meg med en del. Jeg kan rett og slett ikke ha så mye her når jeg skal få plass til flere personer her. Ønskebestemor er veldig opptatt av at jeg ikke skal planlegge for mye før jeg er gravid og det har hun sikkert rett i. Men at jeg gjerne kan begynne å prøve å kvitte meg med en del her, det skader ikke uansett. Så det er bare å hive seg rundt og få gjort litt. Jeg har vinterferie, så jeg skulle da ha tid til å få gjort litt.

Men nå: frokost! Ha en god søndag alle sammen og ta vare på de dere har rundt dere.

Klem fra Ønskemor

2 Replies to “Tilbake i drømmeland”

  1. Oi, her har det skjedd saker siden sist jeg var inne og leste! Så spennende! Dette skal gå bra! De er flinke på CFC, så bebisen kommer nok om ikke lenge. Min lille ble til på andre IVF-forsøk i mai. Og kom til i januar 2012. Perfekt tid! Krysser alt jeg har for at det nå blir en liten storkebaby på gang. Klem!

    1. Så koselig å høre fra deg og at det virker som at det går bra med dere! Jeg tenker ofte på dere. Og særlig nå når jeg skal til CFC. Jeg fulgte jo med på deg når du var der og ble gravid. Det gjør meg fremdeles så glad og optimistisk på egne vegne. Stor klem tilbake!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.