Timeout

Blir nok litt roligere med bloggen framover… fikk en skikkelig trøkk, og må gjøre noen omprioriteringer i livet. Foreløpig status er “sykemeldt”, men jeg kommer sterkere ut av det på andre siden, og jeg kommer sterkere tilbake på bloggen. Nå har livet litt annet fokus: Å komme seg tilbake på jobb.

Ønskemor

24 Replies to “Timeout”

 1. Oi! Her har det skjedd mye siden jeg var innom sist! Jeg håper inderlig det ordner seg for deg, både med det ene og det andre!

  Klem

 2. Sender deg en god og varm klem, Ønskemor.
  Jammen er det en tøff prosess dette, og personlig så tror jeg det er viktig med timeout’er mellom forsøkene for å hente nye krefter.

  Ønsker deg masse lykke til på veien videre.
  Stor klem

  1. Ja, jeg er iallefall sikker på at det kommer noe godt ut av denne timeouten, og det er bra, for det føles egentlig mest drit. Det verste er å ikke mestre jobben.

   Tusen takk, og klem tilbake

 3. Sender en klem jeg også, og håper det ordner seg fort! Skulle ønske jeg var rik for da skulle jeg gitt deg penger til nytt forsøk:) også må jeg si at det ikke er rart i det hele tatt at du får en reaksjon nå. <3 <3 <3

  1. Tusen takk, men jeg ville nok ikke tatt imot noen penger uansett… og det er sikkert ikke så rart at jeg får en trøkk etter dette … men veldig kjedelig og leit uansett 🙁 Men tusen takk for gode ord <3

 4. Du har enda tid på deg:) Om f.eks 2 år er du fremdeles “bare” 38-39 (?) Gi deg selv tid, kanskje sette et lengre perspektiv på det, og ikke gi opp drømmen din:) Klem

  1. hm… hadde det bare vært så enkelt. Når man har endometriose, så vet man ikke noe om hvordan det utvikler seg, og det kan ødelegge så mye at man til slutt ikke klarer å bli gravid. Her er også AMH-verdien på god vei nedover, så det er nok bare å innse at tiden er knapp. Her er det nok bare å smi før det er for sent tenker jeg.

 5. Kjære, vakre, søte du <3

  Jeg plages enda med å ikke få bloggen din opp i newsfeeden, og trodde du hadde sluttet å blogge, helt til en annen blogger tipset meg om mulig graviditet (dette var før du fikk bekreftet at det ikke var slik allikevel). Har nå lest meg opp på alt jeg har gått glipp av (fra før Københavntur til nå), og kan ikke si annet enn at jeg virkelig føler med deg. Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre, men det eneste er nok å gi deg en god, elektronisk klem, here it comes : *KLEM*

  Håper du en dag kommer deg på beina igjen og finner økonomien og energien til å prøve igjen. Det tar på, men skulle du lykkes, noe jeg håper av hele mitt hjerte, så er det uten tvil verdt det!

  1. Jeg vet ikke hva som skjer med newsfeeden din. Mulig du kan legge den inn en gang til?
   Iallefall: Tusen takk for klem… slike klammer varmer veldig selv om de blir levert digitalt.

   Tusen tusen takk…. og klem tilbake. 🙂

   1. Ja, har prøvd det og – men av en eller annen grunn går det bare ikke. Så nå har jeg lagt inn bloggen din på hurtiglink på pc’n, så får jeg bare titte innom dann og vann for å se om det kommer noe nytt 🙂
    Klem

    1. Hm… merkelig… det var et eller annet med den rss-feeden. Har du prøvd det? Jeg husker ikke hva jeg gjorde, men det skal gå trur jeg.

 6. Må bare spør, har de brukt embryoscope på eggene dine?
  Vi hadde 15 befruktede egg. Endte opp med kun to stk etter tre dager.
  De oppdaget at eggene “klekket” alt for tidlig. (Dag 2 i stedet for dag 5-6)
  Vet ennå ikke om det klaffet. Skal ta test på tirsdag, har null symptomer.
  Lykke til videre uansett 🙂

  1. Hei og beklager sent svar. Jeg er midt i en flytteprosess, så bloggen er litt utenfor fokus om dagen. Jeg kommer snart tilbake med spennende innlegg så snart jeg er på plass i nytt hjem. Jeg skal snart til Danmark igjen.

   Jeg vet ikke om de har brukt embryoscope under behandlingen. Men det høres veldig spennende. Jeg skal spørre den nye klinikken jeg har valgt om dette når det nærmer seg. Det er ikke sikkert de har muligheten til å gjøre det.

   Lykke til til deg også!

   Klem fra Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.