Tjohei, hvor det går

Snakker om flaks du. Jeg rakk akkurat å bli ferdig med alt jeg skulle på jobben til sånn ca 14.30. Klokken 15.15 sto jeg klar på perongen for å vente på toget. Klokken 15.30 var jeg på togtoalettet og testet positivt på eggløsningstesten. Den var ikke positiv da jeg testet på jobb klokken 11.30 idag, så dette går som smurt. Nå sitter jeg på toget og prøver å organisere alt som skal organiseres. Har fått time på klinikken klokken 13.00 i morgen i første omgang, så må jeg få avtalt nærmere i forhold til fly siden jeg ikke skal reise alene denne gangen og vi må jo sørge for at vi havner på samme fly. Hotel må jeg også sjekke opp for jeg trur nok at jeg vil finne et hotel å bo på denne gangen. Jeg har lyst til å prøve et nytt sted. Forhåpentligvis noe som er litt nærmere Storkklinik og som ikke er altfor dyrt. Tjohei hvor det går… jeg klarer ikke helt å tenke at jeg faktisk har sommerferie enda… men det har jeg… Jeg kommer vel til å innse det på lørdag når jeg endelig våkner opp i min egen seng igjen og har all tid i verden (til å gå å gruble og vente på dagen for testing… klar for neste utfordring)

 

Klem fra Ønskemor

20 Replies to “Tjohei, hvor det går”

  1. lilleboffen: tusen takk… ja, skal prøve å si litt om det, men jeg vil ikke si for mye heller… vil jo ikke røpe for mye av programmet 🙂

  2. Heier på deg!!! Selv må jeg vente til agust en gang før jeg kan prøve igjen. Gleder meg veldig til å komme i gang med nytt forsøk! Håper virkelig at alt klaffer for deg denne gangen, hadde jo vært ekstra gøy med NRK på slep:-)

  3. Nina: Tusen takk! Huff, så frustrerende å måtte vente så lenge på noe som helst skulle ha skjedd i går. Ja, det hadde helt klart vært morro om det faktisk ble en spire akkurat denne gangen som nrk har vært med meg 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.