Trenger du kontakt med andre i samme situasjon?

For en kort tid tilbake fikk jeg en hyggelig invitasjon til en hemmelig gruppe på facebook. Det at den er hemmelig betyr at ingen kan se gruppen, eller søke den opp på noen som helst måte uten at de er medlemmer. Kun medlemmer av gruppen kan se hva som blir skrevet der selvfølgelig. Kravet for å bli med i denne gruppen er at man er singel og at man prøver å bli gravid ved hjelp av donor, eller at man går gravid med barn på donorvis. Jeg takket selvfølgelig ja. Nå kom jeg til å tenke på at det kan jo hende at jeg har noen lesere her på bloggen min som er i samme situasjon og som gjerne kunne tenke seg å stifte et nettverk med andre i samme situasjon. Dersom du er singel prøver eller gravid med donor og har lyst til å bli med i gruppen, så send meg gjerne en mail, så skal jeg prøve å få meldt deg inn i gruppen.

Ønskemor

 

3 Replies to “Trenger du kontakt med andre i samme situasjon?”

  1. Jag är ju medlem i FEMMIS, frivilligt ensamstående mammor med insemination och IVF(/ÄD/ED). Har ni inget motsvarande i Norge? Det är guld värd att kunna få prata med andra i samma situation…

    1. Nei, vi har desverre ingen FEMMIS eller noe liknende i Norge. Jeg merker savnet, og har tenkt masse på at det hadde vært noe å starte opp med. Men så er det jo sånn at noen må være villig til å gjøre den jobben for at den skal bli gjort. Siden jeg har begynt å date en mann, så blir det kanskje litt feil om jeg skal være den som gjør det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.