13 dpo – testdag…..

Nå sitter jeg endelig i leiligheten min i Oslo og er snart klar til både testing og til å ta imot nrk og filme det hele. Jeg hadde en veldig merkelig opplevelse da jeg kjørte hit med tog i går, da det satt to damer like ved meg og pratet om inseminasjon. Det dreide seg selvfølgelig ikke om mennesker, men kuer og okser. De snakket om sædkvalitet og oksene sine kvalifikasjoner og jeg ble helt brydd der jeg satt for jeg klarte jo ikke la være å putte deres samtale inn i min egen verden. Det ble veldig rart…

 

Når det gjelder testingen, har jeg fremdeles ingen god følelse. Eller, jeg vet ikke om jeg egentlig har noen følelse, jeg er så likegyldig til det hele akkurat nå. Jeg har koblet ut følelsene og føler mer eller mindre at jeg bare gjør noe jeg må gjøre. Alt har blitt så teknisk og nøytralt i hodet mitt. Jeg kommer nok ikke til å få den helt stor reaksjonen på dette før jeg titter på en positiv test. Men da blir det nok en sterk reaksjon også for da må jeg begynne å ta dette innover meg. Jeg trur nok desverre fremdeles at denne positive testen ikke kommer i dag heller. Jeg har virkelig ikke på følelsen at jeg har blitt gravid denne gangen. Jeg vet ikke hvorfor, jeg bare tror det.

 

Jeg skal oppdatere her så snart jeg har anledning selvfølgelig. Men dagen i dag går nok litt slag i slag, så det er mulig jeg bare legger inn et innlegg med bilde av testen og uten tekst fra mobilen min. Jeg regner med at det bildet av testen som jeg legger ut viser det riktige resultatet uansett.

 

Sorry for dårlig blogging i det siste foresten… jeg har hatt litt mye andre ting og drive med, men jeg har hatt en og en halv kjempefin uke etter at jeg startet med avspaseringen og jeg skal nok komme sterkere tilbake.

 

En spent klem fra Ønskemor

7 Replies to “13 dpo – testdag…..”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.