Trøtt.no

Jepp… trøtt og tiltaksløs. Men det er vel et ganske typisk tegn på graviditet, så jeg skal vel nyte det. Og som ei annen gravid singeldame sa til meg; bare vær glad så lenge du slipper kvalme og oppkast. Det er jeg virkelig glad for ja. Men man er vel som regel seg selv nærmest og jeg er konstant trøtt og dottene i ørene kan tidvis være ekstremt plagsomme. Jeg har også begynt å få VELDIG ømme pupper, og det synes jeg faktisk er litt stas, for det er jo bare hvis noen kommer borti dem, og jeg har ingen som har så stort behov for å ta på puppene mine, så det går jo helt fint. Ja, helt til katten har lyst på kos når jeg ligger da. Da har han veldig lyst til å stå å tråkke oppå puppene mine, og det er IKKE lov. Ellers så har jeg også begynt å kjenne veldig til de stikningene og strekkene i magen, som skal være sener og muskler som strekker seg og flytter seg for å gjøre plass til en voksende livmor. Det kan gjøre noe inni hampen vondt. Det kommer typisk hvis jeg reiser meg litt brått fra senga eller noe slikt. I dag var jeg i åkeren (jeg er andelsbonde) og hadde satt meg på huk for å plukke bønner. Så skulle jeg reise meg, og det hogg til noe så inni granskauen at jeg måtte lage litt smertelyd. Mamma som var med ble kanskje litt bekymret, men jeg prøvde å berolige henne med at jeg trodde dette var helt normalt og i følge høgskolen min (google) så stemmer det at dette er helt ok. Litt vondt iblandt, men ikke farlig. Det er helt som det skal.

Jeg skulle så gjerne bare fått tilbake litt mer tiltakslyst, for her står verden helt stille om dagen og ingenting skjer om ikke det er nærmest liv om å gjøre. Men det er visst normalt det også. I morgen skal jeg få gjort en del (og hvor mange dager har jeg egentlig sagt det nå?)

Og sånn går no dagan 🙂

Klem og gjesp fra Ønskemor

4 Replies to “Trøtt.no”

  1. Takk, dette trengte jeg å lese nå. For hvorfor blir ingenting gjort? *frykteligdårligsamvittighet* og *hvordan skal dette gå* Og humørsvingningene, har du fått kjenne til de? Gled deg *snufs* Men veldig fint når det svinger opp, da!

    Dette blir bra 🙂

    1. Åh… gud, nei, jeg har ikke merket stort til humørsvingninger heldigvis. Men så har jeg hatt et veldig rolig liv uten de store utskeielsene også da. Lite som skjer, og det er helt ok. Jeg tar bare livet med ro. Så skal jeg prøve å få gjort litt… i morgen 😉

  2. Åh, så godt å høre at alt står bra til. 🙂 Ble bekymret når jeg leste om spottingen, men det behøver jo ikke bety noe. Og stikninger er bra og lite tiltakslyst. 😉 Selv om det er kjedelig. Er 32 uker på vei med IVF tvillingene mine om dagen, og det er ikke mye jeg får gjort. Annet enn å ruge. Og DET er den viktigste jobben man har som gravid. Stå på!

    1. Ja, de sier vel at man gjerne får litt mer tiltak og overskudd i andre trimester, så jeg får sette inn alle kluter da og få gjort unna, så jeg kan ta det litt mer med ro igjen i tredje trimester.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.