Tusen takk!

Nå har jeg masse tester! Jeg har jo vunnet giveawayer og fått restlager av to stk nå, så nå har jeg tester almass!

 

Det startet jo med at jeg vant Tuppen og Lillemor sin giveaway. De testene brukte lang tid til å finne fram til min postkasse og lå der da jeg kom tilbake fra Køben sist. Jeg hadde vunnet 2.premien som var ti eggløsningstester to graviditetstester. Jeg håper jo at jeg ikke trenger dem lenger, men uansett: Tusen takk Tuppen og Lillemor (og god bedring).

 

Så vant jeg en tilsvarende giveaway hos Pergoberta. Da vant jeg også 2.premien som var syv eggløsningstester, en graviditetstest og folat. Folat skal jeg iallefall få bruk for, så det passet veldig bra. Håper fremdeles ikke jeg får så mye behov for alle testene. Tusen takk Pergonberta 🙂

 

Så var det nydelige Vestlandsjenta da, som har vært så heldig og truffet en mann og dermed lagt babyplanene på hylla for en periode. Giveawayen jeg vant hos henne har ingenting med prøving å gjøre, men at hun har vært i USA og kjøpt med et par gaver som hun ville gi vekk på bloggen sin. Jeg har fått gavene i hus og jeg var veldig spent på hva det kunne være for noe. Det var for det første en søt liten blokk med notisark. Slike er jo kjempefine til å notere ned ting man må huske på. Jeg er storforbruker av huskelapper, men sjeldent jeg har så fine huskelapper. Så disse må jeg bruke med andakt. Jeg fikk også en Ole Brum-kjærlighet på pinne. Sammen med dette skrev nydelige Vestlandsjenta en hilsen til meg på et kort og minnet meg om at kortet kunne jeg bruke til å lage andre kort me, smart!

 


Gaven fra Vestlandsjenta.


Men jeg er ikke ferdig med Vestlandsjenta altså. Siden hun har lagt babyplanene litt til side for en periode, så hadde hun en opprydning i testene sine og fant en del som kommer til å gå ut på dato før hun får bruk for dem igjen. Derfor ville hun gi bort dem også. Jeg var kjapp til å svare og vips, så hadde jegsyv(edit: nei, tolv var det visst, trur jeg… nei, nå går jeg helt i surr… jo, tolv, trur jeg.) eggløsningstester og to graviditetstester til.

 

Jeg var faktisk helt tom for eggløsningstester den dagen jeg testet positivt og i litt panikk spurte jeg en kollega, som jeg visste hadde noen til overs, om ikke hun kunne ta med et par på jobben til meg, slik at jeg fikk testet. Det gjorde hun, og jeg fikk ikke bare et par, jeg fikk hele restlageret hun også hadde (nå er hun jo gravid, så hun trenger ikke lenger på en stund iallefall). Av henne fikk jeg tretten eggløsningstester, tretten graviditetstester og to pakker med kosttilskudd som brukes når man planlegger å bli gravid og i det første trimesteret. Tusen takk! (mulig jeg har blandet hennes tester sammen med mine og ikke har helt det nøyaktige antallet, men mye var det iallefall).

 

Så fikk jeg jaggu en ekstra graviditetstest på Storkklinik også da jeg var der, og hadde en liggende fra tidligere. Så jeg har tre derfra og noen flere som jeg har kjøpt selv. Nå skulle jeg ta et bilde av alle testene og ble plutselig forferdelig flau over å oppdage hvor mye det var da jeg samlet det. Jeg tok en opptelling og kom fram til at jeg har totalt 40 eggløsningstester, 5 persona testpinner og hele 29 graviditetstester. Jeg håper jo så inderlig at jeg ikke får bruk for det. Og egentlig så kan jeg jo si med sikkerhet her og nå at jeg kommer til å sitte igjen med et lite restlager. Jeg har jo bestemt meg for å ta en lengre pause i prøvingen i august og det jeg ikke har brukt da, kommer til å gå ut på dato, så da blir det nok en giveaway her hos meg. Jeg håper at jeg ikke får bruk for flere eggløsningstester og egentlig bare en (eller iallefall veldig få) graviditetstester, så jeg kan gi bort masse av dette. Men jeg har jo som skrevet i forrige innlegg gitt litt opp troa på dette prosjektet, så vi får nå se da.

 


Eh… litt flaut med så mange tester ja…

 

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Tusen takk!”

  1. Du har virkelig flaks når det kommer til å vinne da! Og, så heldig du er som får det de andre ikke har bruk for!
    Jeg håper selvsagt at du ikke trenger å bruke EL-testene, og bare et fåtall av grav.testene 😉

  2. Ikke flaut med masse tester! Jeg har også et helt arsenal liggende:-) men deilig å ha flaks da. Kanskje det gjelder andre ting også… ? Lov å håpe

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.