UL-scan av folikler

Jeg våknet i natt og ble liggende LITT for lenge våken til at jeg følte meg helt uthvilt da jeg måtte opp for å rekke alt jeg skulle i dag. Jeg har vært på Frøyaklinikken i Oslo og skal prøve å skrive et eget innlegg om det når jeg orker… så rakk jeg akkurat så vidt timen hos gynekolog i Tønsberg etter det og fikk sjekket “dalstrøka innafor”. Jeg er i dag på stimulasjonsdag 10, og hadde ca 10 aktuelle folikler (husker ikke riktig, og glemte å spørre om å få med lappen). Den største var på 16mm, mens de fleste var på rundt 13. Slimhinnen var på 12mm, så alt ser jo veldig bra ut og jeg har god respons sa gynekologen. Dette var overaskende stort synes jeg. Jeg hadde forventet rundt 10mm på de fleste foliklene i dag, så jeg ble nesten redd jeg skulle sette eggløsningssprøyte i kveld og ha uttak på onsdag. Men da de ringte fra Maigaard, så ville de ha meg inn til ny scan på onsdag. De regner med uttak fredag eller lørdag. Det er jo det samme som jeg har tenkt på forhånd. Så jeg er veldig fornøyd. Jeg hadde blitt litt stresset om jeg plutselig måtte avgårde i morgen. DET hadde jeg ikke vært klar for. Nå får jeg tid til å forberede meg mentalt på resten av uken og alt som skal skje. Nå må jeg bare tenke at jeg må avgårde allerede torsdag for det trur jeg er veldig sannsynlig. Det er lettere å forholde seg til en dags utsettelse enn at jeg plutselig må dra en dag tidligere enn forventet for det kan fort bli hektisk.

Hilsen en sliten Ønskemor.

6 Replies to “UL-scan av folikler”

  1. Det låter ju jättebra, jag håller tummar och kryssar fingrar för att det ska gå bra den här gången. Så är vi kanske samtidigt i Danmark på fredag, om jag lyckas bra med mitt försök. Glöm inte att andas och slappna av också, det är viktigt för oss i den här stressiga situationen. Klem

    1. jada. Dette er fjerde forsøket, så jeg klarer fint å ta det rolig. hihi… har akkurat kladdet et innlegg om at slike kommentarer er helt unødvendige 😉

  2. Håper du husker å ta vare på deg selv, og ikke legger opp et alt for stramt program utenom, i denne krevende tiden. Kjekt å lese om et bra resultat så lang 🙂 Må det fortsette slik, hele veien!

    1. Jeg har ikke stramt program. I går hadde jeg to ting på agendaen. Detet er mitt fjerde ivf-forsøk og jeg har sommerferie, så mer avslappet kunne jeg ikke vært.

    1. Ja, jeg skjønner det, men akkurat slik omtanke kan lett virke mot sin hensikt. Jeg vet det er ment godt. Men det føles fort påtrengende og slitsomt. Nå tar jeg det med ro og har ikke dårlig samvittighet. Men hadde det vært mye stress i livet mitt, og du traff spikeren på hodet, så ville det lett føles enda mer belastende å få slike velmenende råd. Jeg skal skrive litt om det. Det er ikke alltid man får gjort noe med en slik situasjon. Men nå har jeg planlagt i et halvt år hvordan jeg skal legge opp løpet for å få mest mulig ro rundt forsøket og lite stress.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.