Veien videre

Det er helt klart at veien videre for meg nå er ivf. Jeg skal reise til Latvia neste sommer, det er iallefall planen nå. Jeg kjenner at det er så utrolig viktig å ha en plan. Hadde jeg ikke hatt det, så hadde jeg gått rett i kjelleren. Derfor skal jeg til min flinke gynekolog igjen. Jeg fikk time på torsdag, så nå begynner jeg å bli veldig spent på hva han har å si. Aller mest spent er jeg på om han er enig i min vurdering om at prøverør er neste skritt. Jeg håper at han allerede har noe erfaring fra samarbeid med klinikker i Riga og at han er enig i at det er lurt å prøve på det. Jeg håper også at han kan si noe om hvilke anbefalinger  han vil gi til hva slags regime jeg skal bruke og om jeg bør betale for en pakke med tre forsøk med en gang. Håper at jeg kan sette igang så tidlig som mulig, men det avhenger jo av hva det kommer til å koste. Jeg håper at jeg allerede nå kan begynne å forberede meg på hva jeg skal gjøre. Liker å ha ting klart for meg, selv om det som regel blir endringer i planene i siste liten… vi får nå se.

3 Replies to “Veien videre”

  1. Pergoberta: Jeg trudde at jeg kunne bruke åpen donor i Latvia. Nå skjønte jeg at det kan jeg ikke allikevel, så da er det Finland neste. Venter på svar om de kan utføre ivf med åpen donor på single jenter. Håper så inderlig på det. I Danmark har ikke leger lov til å befrukte med åpen donor, derfor kan jeg bare gå til jordmødre om jeg skal bruke åpen donor, men de kan ikke utføre ivf-behandling.Dersom de ikke kan det, lurer jeg på om jeg må prøve å finne en som er villig til å stille opp som kjent donor. Jeg ser ikke for meg å bruke anonym donor.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.