Velkommen til min verden

Jeg lo så hjertens godt av denne youtube-“filmen” som ble delt i “Tøybleiesnakk” på facebook i dag.

Jeg trur ikke Atle Antonsen og Johan Golden aner hvor “spot on” de virkelig er med tanke på at dette er en helt egen verden. Når jeg hører denne annonsen bli lest opp, så kan jeg alle ordene. Disse ordene er faktisk i min dagligtale i min nye virkelighet. Utenom å være sammen med Storkfrøken bruker jeg nemlig en del tid på denne facebookgruppen som heter tøybleiesnakk. Jeg har fått mange nye venner via den gruppen som jeg prater med ofte. Vi treffes IRL og vi skravles på nett.

Og ja, jeg skjønner at dette virker heeeeelt fjernt for de aller fleste normalt oppegående mennesker. Men for meg er tøybleier blitt min nye hobby. Tro det eller ei.

Håper dere har det bra og savner bloggen min like mye som jeg gjør.

Klem fra Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.