Kommentér!

Hei!

Jeg skal innrømme at jeg er svært dårlig på å kommentere i andres blogger for tiden. Jeg leser, tenker ofte at jeg skal kommentere og rekker som regel ikke. Men i dag kommenterte jeg i en blogg, og fikk til svar at vedkommende også leste hos meg, men at hun ikke fikk til å kommentere lenger. “Det var da merkelig?” tenkte jeg. Jeg gikk inn på innstillingene mine for å sjekke og der oppdager jeg at jeg har glemt å åpne for kommentarer. Da jeg flyttet til familieprat lot jeg jo denne bloggen bare bli liggende som den var (og det er jeg glad for at jeg gjorde, slik at det var enkelt å komme tilbake igjen). Det eneste jeg forandret på, var at jeg stengte for kommentarer her. Jeg orket rett og slett ikke forholde meg til å måtte svare flere steder.

Så tusen takk til Balanse som tipset meg. Jeg har nemlig følt meg litt ensom her på bloggen og tenkt at det kanskje ikke er så rart at folk ikke gidder å kommentere når jeg skriver så sjeldent. Men nå vet jeg hvorfor det har vært så stille her. Og nå har jeg selvfølgelig åpnet opp så det skal gå an å kommentere igjen. Håper dere vil sende meg en hilsen her i ny og ne. Kanskje jeg oftere får et spark i ræva til å skrive litt også.

Og sånn ellers har vi det kjempebra.

Klem fra Ønskemor og Storkfrøken.

4 Replies to “Kommentér!”

    1. Ååååhhh… så hyggelig med kommentar igjen da. <3 Jeg skal prøve å blogge oftere. Jeg har lyst hver dag. Men når kvelden kommer og alle gjøremål er gjort (og mange gjøremål nedprioritert) så blir det så vanskelig å komme seg på pc for å blogge.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.