Venter

Jeg klarte selvfølgelig å reise fra lappen der det sto når jeg skulle møte på klinikken. Jeg husket at det var en time før uttaket skulle være, men jeg husket egentlig ikke når det skulle være heller. Jeg husket at det var halv-ettellerannet. Det jeg husket var at jeg satte elsprøyte 20.30 på tirsdag og da tenkte jeg at uttaket sikkert skulle være 8.30 og oppmøte da 7.30. Det kunne iallefall ikke være for sent.

Det var en time for tidlig. Så jeg brukte den ekstra timen til å kjøre en tur. Jeg dro ned på det hotellet jeg bodde sist for å høre om det var mulig å få noe rom. Det var det ikke, men hun skulle sette meg på en venteliste. Jeg booket uansett fra i morgen til lørdag. Så billig er ikke alltid billig som dere skjønner. Jeg trives dårlig med oppblåsbar seng der jeg leier, men enda verre er at jeg føler ikke helt for å bruke kjøkken og bad der og jeg klarer ikke å slappe av der. Jeg håper de ringer fra hotellet i dag og har rom til meg. Det hender jo at man er heldig.

Nå sitter jeg på klinikken og venter på å komme inn til uttak klokka 9.30. Klokka 8.30 fikk jeg smertestillende og har sittet her siden det.

image

Litt spent på hvor mye jeg får ut nå.

Ønskemor

3 Replies to “Venter”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.