Ventetid…

Jeg fikk tatt en blodprøve på St.Olavs i dag. Men dessverre hadde ikke legekontoret mitt fått svaret før de stengte, så jeg har smurt godt på med tålmodighet og må vente helt til i morgen med å ringe så fort linjene åpner hos legen min. Magefølelsen sier ingenting.

Etter at jeg hadde vært på St.Olavs dro jeg og Storkfrøken opp til venninnene våre her i Trondheim (singelmamma til ei som er like gammel som Storkfrøken). Vi har hatt så koselig og rolig dag. Var først litt hjemme hos dem før vi gikk opp til Tyholdt og spiste oss en runde på Egon der. Jentene fikk hver sin heliumbalong. Herlehet! Så populært det var. Moro å se de kose seg sånn.
Nå begynner ferien vår å nærme seg slutten. Jeg tenker rett og slett at vi pakker og drar i morgen. Jeg begynner å savne huset mitt og sengen min.

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Ventetid…”

  1. Det er vel slik at ulike tester viser ulikt resultat og styrke. Selv etter det er gått litt tid. Iallefall har jeg opplevd det selv. Det viktigste er at de viser noe. Nesten umulig å ikke bekymre seg, men gjør så godt du kan. Håper på det beste iallefall ?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.