Ventetid

Det er akkurat det det er: Ventetid. Donor er i boks og det meste er egentlig i boks. Jeg venter bare på at jeg kommer på syklusdag 21 i en syklus som det passer å sette igang. Jeg er på CD5 i dag, men det betyr ikke at jeg setter igang om 16 dager. Det passer ikke nå. Det er altfor mye å gjøre, så det går ikke. Litt kjedelig og frustrerende.

Det er egentlig to små ting som må i orden før jeg kan sette igang. Det ene er nye tester på hepatitt og hiv, og det andre er å få reseptene. Når det gjelder det første, så har jeg ordnet med legetime til tirsdag, så det regner jeg som “plankekjøring”. Det gjør jeg forsåvidt med det andre også. Jeg har mailet med gynekologen som har sagt at han skal sende resepter. Det er bare en ting som er rart, og det er at det snart har gått to uker siden han sa at han skulle sende dem til meg. Mulig han har glemt det, så jeg får sjekke opp og purre på det. Det er da ikke noe hast.

Videre har jeg brukt vinterferien min til å rydde. Jeg holder faktisk fremdeles på med prosjekt “rydde plass til en baby”. Jeg synes jeg har holdt på med det i en evighet. Det er et år siden jeg solgte dobbeltsengen for å kjøpe en loftseng. Men da jeg møtte mannen, ble jo alt bare lagt på is. Endelig har jeg fått inn loftsengen og jeg er så fornøyd! Nå har jeg bare litt rot igjen, og det er det ikke noe hast med. Jeg tar det litt og litt når jeg har tid. Så nå har jeg iallefall den plassen jeg trenger. Jeg har min 140×200 seng med plass til meg og en til. Jeg har plass under sengen til barneseng og litt til (ev. to barnesenger for en begrenset periode). Og i tillegg har jeg sovesofa på stuen så ønskebesteforeldre kan komme på besøk. Herlig! Jeg har i tillegg en gjesteseng til, men den blir bare brukt i krisetilfeller og da er det trangt her, så det går vel egentlig bare på sommeren når jeg kan bruke verandaen som stue.

Det er utrolig hva man kan få plass til på 42 kvm om man bare har en god romløsning og studerer alle mulige og umulige løsninger på IKEA. Jeg har til og med ordnet og planlagt en fin plass til stellebord og alle løsningene jeg trenger på badet uten at det blir for trangt. Jeg gleder meg til alt begynner å bli skikkelig ryddig og fint her også, slik at jeg kan vise dere hvordan det ser ut hos meg. Det blir så koselig 🙂

Så nå er livet stort sett bra 🙂 Bortsett fra en ting. Jeg har vært så fin i nakken min i det siste, men da jeg skulle tilbake på jobb etter ferien var jeg blitt stokkstiv og FY så vondt det gjorde. Tirsdagen prøvde jeg kiropraktor, men liten nytte. Han mente det satt i musklene så jeg må ha meg til en som kan hjelpe meg med musklene snart. Akupunktur eller massasje trur jeg er tingen. I dag var det så vondt i nakke og hode at jeg måtte ta det med ro. Jeg blir så forferdelig sint og ukonsentrert når det er slik. Hater det. Lader opp til jobb i morgen nå.

Ønskemor

6 Replies to “Ventetid”

  1. Ventetid ja, den er ofte den værste når man “lager barn hos legen” 🙂 (Utrolig hvor seint tiden går når man venter..)
    Kos deg med planlegging og drømmer i mellom tiden, plutselig så var du i gang med forsøket 🙂

  2. så spennende tider for deg nå 🙂 håper alt går din vei!!!!
    men den loftsenga blir spennende å høre om når babyen kommer, opp og ned stigen for å amme, å samsoving blir vel litt risikabelt? 😉 men sikkert veldig praktisk romløsning da og gir jo mye gulvplass 🙂 masse lykke til!

    1. Jeg har ikke planer om å sove der oppe når jeg er høygravid og når jeg ammer. Da skal jeg bruke sovesofaen i stua en periode igjen tenker jeg. Jeg vurderer også å kjøpe både babyseng og storbarnseng i samme slengen. Jeg er bare 160 høy så da kan jeg legge meg der å amme etterhvert også kanskje. Under loftsenga får jeg plass til begge deler og når ungen er så stor at hun/han skal over i storbarnseng, så kan jeg rydde plass til et lite barnerom med plass til leker ol. under loftsenga. Det er veldig deilig å ha fått så mye gulvplass og nå har jeg fått ryddet såpass at jeg begynner å se enden. Snart skal jeg ha et hjem som er “skikkelig” overalt. Jeg har alltid hatt en eller annen rotekrok eller et roterom. Nå er det snart historie og alt rotet er nesten alt sortert eller kastet 🙂 Men barnet trenger jo mye også, så jeg må nok bare fortsette å kaste og kvitte meg med ting. Det er uansett deilig å begynne å få oversikt. Hver gang jeg har flyttet, så har “siste rest” havnet i kasser og blitt værende. Jeg har flyttet mye så det har blitt en del slik kasser oppimellom. Nå endelig er det snart slutt på det, og jeg har skaffet meg en makuleringsmaskin, så nå trenger jeg ikke samle så lenge på alt mulig sensitivt som jeg ikke har lyst til å bare kaste i papirinnsamlingen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.