Vi har det strålende

Selv om jeg er en elendig blogger for tiden, så ville jeg bare innom og si at vi har det strålende!

 

Jeg vil minne om herlige Ønskemamma som prøver å reise etter meg inn i mammaverdenen. Hun gir ikke opp! I mellomtiden bruker hun tid, penger og krefter på å hjelpe de som er i en enda vanskeligere situasjon om dagen: flyktningene på Rodos. Rodos er Ønskemammas andre hjem, så det er en selvfølge for henne å reise nedover. Denne gangen reiser hun ned med bagasjen full og en bankkonto som svulmer av midler fra oss som ikke har anledning til å reise selv. Jeg har sendt en liten pakke med bleier som hun tar med nedover. Jeg bruker jo nemlig bare tøybleier, så disse ble bare liggende og ikke brukt hos meg. Bleier koster fire ganger så mye der nede som her hos oss. Jeg sender henne også penger, så kan hun bestemme selv hvordan de brukes best. Jeg tenker jo litt på gresk økonomi også om dagen, så det må da være som å slå to fluer i ett smekk å handle der nede også. Ellers så ville det jo være flott å ta med enda flere bleier herfra for det er det virkelig behov for der nede.

Håper dere lesere ikke glemmer meg helt og at dere har det strålende selv om regnet høljer ned.

Klem fra Ønskemor.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.