40 uker – milepæl

IMG_5698

I dag er jeg altså 40 fullgåtte uker. Det er en helt fantastisk følelse. Frøkna er hjertelig velkommen til å komme når som helst. Samtidig så nyter jeg virkelig å være høygravid. Jeg gleder meg til fødselen. Jeg gleder meg over dagen i dag og øyeblikket her og nå, hele tiden. Slik det føles nå kunne jeg startet på en ny graviditet allerede neste måned. Men jeg får vel bli kjent med lillegull før jeg begynner å tenke på det (og da har jeg visst glemt kvalmen som jeg hadde i starten).

Jeg er så takknemlig over at kroppen min funker som den skal for en gangs skyld. Endelig merker jeg at jeg faktisk er laget til å gjøre dette og angrer fremdeles bittert på at jeg ikke gjorde det tidligere. Mye tidligere!

Jeg var hos jordmor på tirsdag, og da var hodet til babyen “så godt som festet” sa hun. Så hun mente at dersom vannet går nå, så er det ikke noe farlig. Deilig å vite. Jeg hadde en liten indre drøm om å ligge å føde under solformørkelsen i går, for det synes jeg hadde vært ganske stilig. Men det skjedde ikke. Så jeg knipset heller dette bildet, før jeg dro på bytur med shopping og lunsj sammen med mamma.

IMG_5695

Ellers er formen bra. Det er ikke så mye nytt å oppdatere. Plagene er små, så det er egentlig ikke noe å nevne. Jeg sover godt om natten og føler meg i god form. Ryggen vil ikke sitte lenge ved pc, men det har den jo ikke villet på en stund, så jeg får begynne å trene den opp etter at ungen er ute tenker jeg. Også har jeg en del halsbrann på natten. Men med litt gaviscon, så går det normalt greit.

Tenk at det bare er tre dager til termin og samme dag fyller jeg 38 år (det hadde jeg ikke trodd i min villeste fantasi da jeg startet med forsøkene for litt over 4 år siden.)

Men nå må jeg ut og nyte solen. Ønsker alle en strålende lørdag.

Klemmer fra Ønskemor

 

12 Replies to “40 uker – milepæl”

 1. LYKKE LYKKE TIL med det som ligger foran deg. Deilig årstid vi går inn i også, perfekt å få baby på våren.

  1. Tusen takk. Ja, jeg synes alt er perfekt om dagen. Det blir fantastisk tid å bli mor på. <3

 2. Lykke til med fødsel når den kommer så langt! Følger deg på instagram,så håper på oppdateringer der når hun er født! 🙂 Legger du ut bilde av henne når hun er født? Hadde vært morsomt om hun ble født på bursdagen din (selvom du har termin da så kan hun komme før eller etter,som du sikkert vet.) Så hadde jo hun vel blitt bursdags gaven din da,regner jeg med! 🙂 Det er kjempe gøy å følge bloggen din,og håper at du oppdaterer som du pleier etter hun er født,selvom det er meningen at man skal være med barnet,fordi man får ikke minnene man går glipp av tilbake,med den ungen. Ønsker deg lykke til,og håper du får en god helg,og koser deg med henne når hun kommer! 😀

  1. Tusen takk Thea. Jeg skal legge ut bilde på instagram eller bloggen så raskt jeg orker etter fødselen. Men selv om jeg ønsker her og nå at jeg skal orke det ganske raskt, så må jeg nesten bare vente å se når det kommer til virkeligheten. Jeg hører jo folk si at det er gjerne lettere sagt enn gjort. Jeg håper også at jeg kommer til å klare å oppdatere gjevnlig etter at hun er født. Men jeg kjenner jo henne ikke enda. Og jeg aner ikke hvordan livet med baby blir. Jeg vet bare at alle opplever det ulikt, så jeg får nesten ta det litt som det kommer også. Men jeg skal love en ting og det er at jeg skal gjøre så godt jeg kan. Men LilleGull først og fremst selvfølgelig. God helg til deg også Thea. Hyggelig å ha deg som leser 🙂

 3. Lykke til med innspurten! Så flott at du er i så god form 🙂

  Ville også si at det er veldig koselig å følge reisen din via bloggen!

  1. Tusen takk Ma, og veldig hyggelig at du synes det. Jeg synes det er hyggelig med blogg og med lesere som liker det jeg skriver og deler. Det gjør det hele virkelig verdt det.

 4. Lykke til med de siste dagene som gravid, du ser strålende flott ut 🙂 deilig at du er i så god form, bra utgangspunkt for å komme seg raskt etter fødsel! Masse lykke til.

  1. Tusen takk Gro. Ja, jeg skal ikke klage på formen, selv om jeg plutselig ble så trøtt…. Dette kan jo bare bli bra 🙂

 5. Veldig spennende å følge bloggen din for tida! Må innrømme at jeg titter innom daglig for å se om det har skjedd noe nå. Sprekt å inivtere til selskap to dager før termin, ja! Nå er det bare å smøre seg med tålmodighetskrem i tilfelle veslejenta ikke har det travelt med å komme ut.

  Elisabeth

  1. Ja, dette ER jo helt klart spennende. Iallefall for meg. Jeg har nok en følelse av at hun ikke kommer helt enda, så jeg nyter tiden og gjør litt annet mens jeg venter. Veldig hyggelig å dele denne spennende tiden med dere lesere og få så mange hyggelige meldinger fra dere her. Så tusen takk for det 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.