Babypakker

Jeg fikk tips fra en leser for noen dager siden om babypakker.no. Og det var ikke noe nytt for meg. Som gravid kan man ikke unngå å bli overstrømmet med reklame så dette hadde iallefall jeg fått med meg ganske tidlig i svangerskapet. Jeg regner med at de fleste gravide har fått reklame for dette en eller annen gang ganske tidlig i svangerskapet, så for alle gravide og mødre, så er nok ikke dette ny informasjon. Men jeg vil allikevel nevne det for de som kanskje ikke har fått det med seg.

Denne siden har en full oversikt over alle mulig gratistilbud og reklamekampanjer som gravide kan benytte seg av. Veldig mange av disse tilbudene kan egentlig hvem som helst benytte seg av og er overhodet ikke gratis, for det er flere bokklubber som reklamerer med sine velkomsttilbud. Gratis eller veldig billig første gangen kanskje, men så er man medlem og må avbestille pakker hver måned etter det. Jeg har gode rutiner for å avbestille slike bokpakker, så jeg har meldt meg inn i noen av klubbene for å få velkomstpakkene. Men jeg skal nok velge ut en eller to som jeg fortsetter i. For det blir litt mange medlemskap å holde styr på etterhvert.

Mange av pakkene er helt gratis og uten forpliktelser, bortsett fra at du er med i en eller annen klubb som gjør at du får reklame på mail eller sms, og det synes jeg er helt greit. Hvis det blir mye reklame, så kan jeg heller avmelde meg nyhetsbrev etterhvert som jeg finner ut av hva jeg liker og hva jeg ikke liker. Noen ganger får man jo faktisk vite om tilbudskampanjer på noe man faktisk trenger.

IMG_5605

Fem av pakkene er gratis startbokser fra apotek eller butikk. Disse er veldig fine med masse småprøver av ulike produkter som man kan tenkes å få bruk for. Jeg var tidlig ute og hentet Libero startboks på en kiwi-butikk. Den hadde masse produkter fra Libero og libresse. Både til mor og barn og det er jo veldig kjekt. Jeg syntes kanskje det var litt lite i den når jeg hentet Babyboxen fra apotek1 noen dager senere for der var det litt mer. Fordelen var at der fikk jeg pampers-prøver, så veldig fint å få sammenliknet de to bleieleverandørene, selv om jeg egentlig vurderer sterkt å bruke tøybleier (må bare lære meg litt mer om det, og om hva jeg skal skaffe meg, så blir nok til at jeg starter med engangsbleier.)

Så var det denne apotekpakken fra Vitus da. Så UTROLIG vanskelig å få tak i da. Første beskjeden jeg fikk var at den skulle komme i uke 5, så 6 og 7 og 8. Til slutt skjønte jeg at noen apoteker hadde den inne, andre ikke, så jeg ringte rundt og sjekket før jeg tok turen. Endelig fikk jeg napp på tirsdag i Larvik, så da dro jeg dit og hentet. Og den som venter på noe godt osv. Det var en fin boks med mye bra innhold. Og nå trengte jeg ikke flere bleier, men var mer opptatt av innhold til fødebagen og der fikk jeg det faktisk. Og fødselsboken, som jeg hadde tenkt, men glemt, å få bestilt (gratis).

IMG_5606
Innholdet i pakken fra Vitus-apoteket.

 

 

Det er også en gratispakke fra mammabox og Rimi, men de har jeg ikke fått tak i enda. Når det gjelder mammabox, så har de tatt en pause, så for tiden er det nok ikke mulig å få noe derfra. Det fine med de pakkene er at de deles ut til mødre som har barn mellom 0 og to år, så da blir det ikke for sent med det første.

Barnepakken fra Rimi har jeg heller ikke fått hentet ut enda. Jeg gikk inn på siden der nå, og da står det at verdikortet ble sendt meg 4.mars, så da er det nok på vei til meg.

Her er link til oversikten over alle babypakkene på et sted.

Ønsker alle mine lesere en god fredag.

Klem fra Ønskemor

2 Replies to “Babypakker”

  1. Du burde sjekke ut bum genius sine alt i ett One side bleier. De passer hele bleieperioden også er de veldig enkle å håndtere. Slipper ekstra sperrelag og den er veldig lik en “vanlig” bleie. Kjempe myke og gode. Jeg ville forresten valgt de med trykknapper og ikke borrelås, har hørt at borrelåsen ofte ødelegger andre klær, spesielt ulltøy.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.