et lite teknisk problem…

… ja, jeg vet… nå strømmer innleggene på her… de kommer på rekke og rad som perler på en snor… Men nå har jeg et spørsmål til dere som kanskje dere kan svare meg på.

 

Til høyre i bloggen min har jeg en slik marg der jeg har bildet mitt, info om meg og bloggen min og diverse tag’er nedover. I blogg.no sin design var det ikke noe problem å få mellomrom mellom disse tag’ene. Men etter at jeg fikk meg et annet design så får jeg det ikke til. Er det noen som vet hva slags kode jeg skal skrive inn mellom tag’ene for å få litt mer rom mellom dem? Jeg synes det er så stygt når de ligger så klin inni hverandre…

 

Klem Ønskemor

2 Replies to “et lite teknisk problem…”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.