Blogg.no – hat

Selv om det er en evighet siden jeg sluttet å skrive på bloggen på blogg.no, så utvikler jeg stadig et sterkere og sterkere hat-forhold til blogg.no. Jeg kan ikke fatte og begripe at noen i det hele tatt orker å fortsette å blogge der. Jeg er nesten på nippet til å slutte å lese blogg.no-blogger, så ille er det. Hvorfor? Jo, fordi jeg nesten har sluttet å lese blogger på pc, men helst på telefonen min. Jeg har fått en ny stor lekker Samsung Galaxy Note og den er det absolutt ingenting galt med. Problemet er at blogg.no-bloggene ikke har noen god mobil-visning. Det er rett og slett tungvint å zoome inn i passende størrelse til å lese og det er enda værre å kommentere. Jeg slutter nesten helt å kommentere på blogg.no-bloggene av den grunn. Argh…

I tillegg så hører jeg og leser stadig om tekniske problemer for dem som blogger. Etter at jeg kom meg skikkelig på plass på min wordpress-blogg har jeg heller ikke hatt et eneste problem. Det var heller ikke mange problem den tiden jeg blogget på blogger (men noen var det). Jeg tenker tilbake på tiden hos blogg.no som et eneste mareritt med tekniske problemer: Problemer med innlogging, problemer med å laste opp bilder, treghet osv, osv… Hvorfor i huleste fortsetter folk å blogge på blogg.no? Er det bare for å prøve å konkurrere med de populære rosabloggerne? Det er for det første klin umulig, og for det andre er det fullstendig meningsløst spør du meg.  Jeg vet ikke om jeg trenger å nevne alle de meningsløse kommentarene om at bloggen din er så bra og hvis du kommenterer på min, så kommenterer jeg på din.

Den eneste lille tingen jeg savner er at jeg kunne følge med på om jeg fikk svar på kommentarene jeg hadde skrevet på andre blogger, men nå er jo de fleste bloggene jeg følger ikke blogg.no, så det hadde jo ikke hjulpet stort. Det fine med wordpress er at man kan be om å få en mail om det kommer kommentarer på et innlegg som du har lyst til å følge med på, så det løser nesten det ørlille problemet. Men egentlig er det ikke et problem å snakke om i sammenlikning med alle de andre. Jeg får nesten lyst til å oppfordre til å boikotte blogg.no. De lager en elendig teknisk løsning, men må jo tjene sinnsyke summer på reklame. Hva får bloggerne egentlig igjen for dette? Jo, en illusjon om at de kan bli rike og berømte ved å prøve å komme seg oppover på topplisten, noe som er kun en ørliten brøkdel forunt. Dette er rett og slett lureri! Skal noen tjene penger på min blogg, vil jeg faen (unnskyld) i meg ha noe igjen for jobben jeg gjør. Det eneste jeg ber om er gode tekniske løsninger og problemfri blogging.

AH… godt å få det ut!

Ønskemor

11 Replies to “Blogg.no – hat”

 1. Haha… troll i ord eller dårlig karma? Nå prøver jeg å klikke meg inn på toppenavheia sin blogg (som blogger på blogg.no) og hva skjer? Jo, problem med lasting av siden. Alle andre nettsider går, men ikke hennes. dah….

 2. Jeg har akkurat gått fra blogspot til wordpress.. 🙂
  Liker det GODT så langt 🙂 Blogg.no blogger liker jeg ikke jeg heller..

   1. Nei, men eneste aberet er at man stort sett må betale for alt man har lyst på.. Nå har jeg kjøpt domene via wordpress.. Men hadde jeg satt meg skikkelig inn i det før jeg klinte til hadde jeg villet hatt bloggen på et eksternt domene, for å få tilgang til div. plugins..

    Men lærer mens jeg trykker, og det blir jo bedre etterhvert som jeg skjønner mer og mer..

    1. Jeg synes det fungerer veldig bra med wordpress. Jeg har en blogg med eget domene på wordpress og denne som jeg hoster selv. Litt mer teknisk innsikt kreves når man hoster selv på et webhotell, men jeg synes det fungerer like bra å hoste på wordpress. Like mye pluggins på begge mener nå jeg. Det går jo også fint an å blogge gratis på wordpress med worpress.com adresse. Det funker jo også veldig bra. Det er et veldig godt gratis alternativ til blogg.no spør du meg.

 3. Hehe, jeg har blokkert deg fra bloggen min, for syntes ikke noe om at du snakker stygt om blogg.no :p

  Neida, så drit da! Men det er visst noen som driver å angriper blogg.no, fordi de ikke sletter enkelte blogger.. Ikke helt skjønt hvorfor, dermed hindrer det andre bloggere fra å komme inn på sine egne.. Bla bla… Ja, jeg er en smule lei selv av blogg.no, og wordpress virker jo veldig bra da. Så en dag, kanskje jeg hopper over. Men noe har også blitt bra da, får varsler opp når noen har kommentert eller svart, type sånn de har på facebook:) Men disse angrepene kan irritere meg latterlig grønn, skjønner ikke at det er mulig!

  1. Ja, det hender jeg er innom den gamle bloggen bare for å sjekke. Men jeg får jo ikke testet ut helt siden jeg ikke skriver noe. Nå får jeg varsel her også da. Det var det med de andre bloggene som var så kjekt. Men det gjør også blogg.no-bloggene til en egen liten lukket familie. Det tenkte jeg iallefall da jeg var der. Jeg syntes alle burde gå over til blogg.no for da var det så mye lettere å følge opp om det kom svar på en av kommentarene mine. Det blir mye mer åpent for alle med wordpress og blogspot.

   Nå er foresten problemene tilbake på bloggen din. Får ikke åpnet den og sjekket om du har svart. Ja, jeg skjønner det med at det er noen som angriper blogg.no, men jeg trur at andre leverandører ville kunne klare å sikre seg mot det. På meg virker blogg.no veldig amatørmessig på veldig mye. Det er sikkert blitt bedre, men bra er det ikke. Og de burde ha en bedre mobilvisning av bloggene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.