CD 6 Gjør alt jeg ikke skal og ikke det jeg skal

Jepp… har hatt en knall helg. Jeg har som sagt drukket kaffe og cola uten å gidde å kjenne på dårlig samvittighet. Videre har jeg faktisk tatt meg en fest. Det var første gangen jeg smakte alkohol siden dagen før nyttårsaften, åhooi, det skulle ikke mye til gitt.

Jeg har til og med flørtet! Akkurat en passelig flørt som endte med en klem og ikke noe mer. Han hadde ring på fingeren og måtte dra, så det var HELT greit å avslutte flørten med en klem og ikke noe mer. Den kan jeg leve på LEEENGE faktisk. Det skal ikke mye til vet du, når man er helt utsultet. Jeg har ikke flørtet siden jeg drev og avstandsflørtet per tlf/sms/chat med en gutt i vinter og før det, har jeg ikke flørtet siden i fjor sommer. Ikke det at jeg har savnet det, men da jeg så en kjekk gutt og fikk tilbake like intense blikk som jeg sendte han, så koste jeg meg i glansen bare for en liten stund. Deilig og akkurat passe.

Siden det ikke blir noen tur til DK neste uke, så har jeg bestemt meg for å (prøve å) ikke tenke noe på det, og heller gjøre akkurat det som jeg har lyst til å gjøre. Deilig.

Snart jobb, jeg pratet med sjefen i Oslo i dag. Det er UTROLIG GODT med ferie, men det skal bli like UTROLIG godt å komme igang igjen i Oslo også. HERLIG! Jeg er kommet over den verste deppingsen (som kanskje hadde sammenheng med ettervirkninger av alkoinntak, lite søvn og dårlig med mat) og kjenner på nytt håp. Kanskje det er den sjette gangen jeg skal få det til? Nei, det nytter ikke, jeg tror det ikke selv om jeg prøver å si det høyt til meg selv aldri så mye. Men jeg KAN rett og slett ikke tenke på det, for jeg har virkelig ikke godt av å bli så deppa som jeg blir da. Jeg får vente med det til den vante vinterdepresjonen. Den kommer jo garantert. HURRA! Som jeg gleder meg til det. Ja, jeg fokuserer iallefall på andre ting nå, så får vi se hvor lenge det varer. ARGH….

Ønskemor

16 Replies to “CD 6 Gjør alt jeg ikke skal og ikke det jeg skal”

 1. Det skal ikke mye alkohol til når man ikke drikker så ofte nei. Men det er da ikke mer som trenges enn at man blir litt brisen, litt mer avslappet og dermed også litt mer sosial. :)Flott at du flørter! Synd at det ikke ble mer enn en klem… ;-)Det ordner seg for snille piker. Din tur kommer den også. 🙂

 2. Ja!En flørt er alltid godt for kropp og sjel.Jeg stemmer for litt mer flørting og en dæsj vin igjen til helgen.Vips så er sommeren over!

 3. Andreas: 🙂 Nei, det var helt perfekt at det ikke ble mer enn en klem. Han hadde jo tross alt ring og jeg hadde nok angst da jeg våknet dagen etter om jeg ikke skulle bekymre meg for slikt også.Malene: Nei, nå trur jeg faktisk at jeg har fått dekket flørtebehovet for en stund 🙂

 4. Du.. Man skal faktisk ikke sette livet sitt på vent selvom man prøver å bli gravid. Jeg gjorde det de første 4-5 pp`ene med førstemann, men så fant jeg ut at herregud, skal jeg leve som en moldbo kanskje i flere mnder til? Så jeg festet, røykte, spiste usunt og levde som normalt, iallefall fra cd1 til man entret DPO land.. DA roet jeg meg litt ned siden det kanskje kunne være en spire der 😉

 5. Ja, men heldigvis har jeg på en måte ikke lyst til å feste så mye lenger. Jeg liker jo vin og øl, men kan egentlig like gjerne drikke brus eller alkoholfri øl. Det gjør meg liksom ingenting. Jeg føler ikke at jeg forsaker noe når jeg lever sunt. Bortsett fra denne kaffen da. Den kan jeg ikke leve uten, og gjør det heller ikke. 🙂

 6. Dette var akkurat det du trengte. En skvett alkohol, lystig lag sammen med venner, toppet med en liten flørt.Det skal liksom ikke så mye til for å komme seg ovenpå igjen. Godt å høre at du koste deg i helgen. 🙂

 7. Hei ønskemor. Hørtes ut som du koste deg og det trengte du etter mange nedturer:( Hvor mye koster det i Danmark, om jeg kan spørre? Tenker du å ta kontakt med legen og bli utredet for om du kan få barn? Ønsker deg lykke til.

 8. Toppenavheiea: Ja, den jobben er liksom helt nødvendig. Men litt godt også da.Tuppen og Lillemor: Ja, det gjorde godt det. Anonym: Ja, trengte det nå. Jeg har betalt i snitt 11 000 per tur. Da har jeg regnet med reise, mat, og alt. Jeg har betalt 5900 for enkel inseminering og 8600 for dobbel. Jeg går til en gynekolog i Norge som hjelper meg med alt utenom selve insemineringen som jeg må til Danmark for å ordne. Gynekologen sjekker at alt er som det skal. Jeg har tatt blodprøver for å sjekke hormonnivåene og jeg har vært til en HSG-røntgenundersøkelse for å sjekke at egglederne er åpne. Alt ser bra ut. Det siste som jeg enda ikke har sjekket er eventuelt endometriose. Det må sjekkes ved en lapraskopi, eller en såkalt kikkehullsoperasjon/undersøkelse. Det er en litt voldsom undersøkelse som jeg bestemte meg for å vente litt før jeg tok. Jeg vurderer å ta en slik lapraskopi i løpet av vinteren om jeg ikke blir gravid på sjette og foreløpig siste forsøk som jeg skal gjøre i begynnelsen av september.

 9. Det er i september det skal gå, vettu 🙂 Bloggen din er jo kjempefin! Jeg har ikke vært inne her før, bare på den "gamle" din, men nå har jeg vært flink jente og lagt til denne i bloggen min også 🙂

 10. Andreas: Jeg har begynt å se på den, men ikke helt ferdig (har sett første delen) så jeg har ingen kommentar til den enda. Annet enn at jeg synes den ser ut til å få fram bra om hvilke dilemmaer som kan dukke opp i denne prosessen. Takk for at du la den ut! Nå flytter jeg jo snart til Oslo og får ikke tid til å sitte så mye på nett uansett, så da gjør det ikke så mye at jeg bruker opp den gode hastigheten på det mobile bredbåndet mitt 😉 Så jeg skal se den ferdig i løpet av dagen i dag, eller i morgen trur jeg.Flippy: Hyggelig at du liker bloggen min og at du fremdeles henger med selv om jeg har flyttet. Ja, det må bli i september 🙂 Takk for at du fremdeles har troa når jeg selv egentlig har gitt litt opp.

 11. M-mm, den dokumentaren så ut til å ta for seg litt mer "virkeligheten" rundt det med å forsøke å få barn på den måten. Tankene rundt og viser også at det er ikke bare bare. Jeg synes det var en veldig god dokumentar i alle fall… :)Now over to something completely different… Hmmm… Ville du blitt bekymret hvis dette var gutten til en du kjente eller din egen sønn?http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/40887103#40887103

 12. Andreas: Ja, jeg er helt enig med deg om den dokumentaren. Når det gjelder "the princessboy" så har jeg sett denne før, er det du som har linket til den tidligere tru? Jeg har iallefall sett den. Jeg trur ikke jeg ville hatt noe problem med å ha en sønn som likte å kle seg i "jenteklær" eller gjøre jenteting. Jeg ville nok akseptert han som han er og jeg trur ikke det er noe lurt å prøve å sjule barnets identitet om han/hun har litt annerledes interesser enn det man forventer. Jeg hadde nok ikke eksponert gutten min slik denne moren gjør ved å ta han med på tv for eksempel. Jeg hadde nok også vært veldig opmerksom på hvordan omverdenen forholder seg til han. Om jeg hadde bekymret meg, så hadde det vel først og fremst dreid seg om hvordan de andre barna reagerer, kanskje ikke i den alderen denne gutten er, men eldre. Sjansen for mobbing, og ekskludering er jo til stede og det vil man jo ikke at barnet skal oppleve. Uansett så er det noen som opplever det, og jeg vet veldig godt at det er veldig tilfeldig hva de velger å mobbe for. Noen blir mobbet uanset, og da finner de ting å mobbe for, mens andre blir det ikke, selv om de er annerledes på mange måter enn mange av de andre barna.

 13. Hmmm… Jeg så den først for noen dager siden, så det er ikke meg nei. Men den fikk meg til å lure på litt, for hvorfor sier vi at det er "jenteklær" eller "jenteting", bare fordi det er rosa? Faktum er at slike uttrykk ikke er til for å bygge opp eller gjøre godt på noen måte. På samme måte som med "jenteleker" om dukker og "gutteleker" om biler. Det samme gjelder ord som "maskulin" og "feminin".Og hvorfor er det ok for jenter å være frempå, klatre i trær, leke med biler, hevde seg, være røffe, og det blir sett på som en tøff jente, men for en gutt å like rosa, å ville kle seg i rosa, å drømme om å være en søt prinsesse… Da reagerer de fleste med avsky, med at det er galt, får negative tanker om at gutten ikke noensinne vil bli en skikkelig mann. Hvorfor?At gutten liker rosa og liker å kle seg i rosa betyr ikke noe annet enn at gutten liker rosa og liker å kle seg i rosa. Alle de fordommer som vi voksne presser på barn er bare ødeleggende.Men det er godt å høre du tenker mest på å beskytte et slikt barn fra andres reaksjoner heller enn å forsøke å lære gutten hva som er "rett" og "riktig". Det er jo dette som føles riktig for han! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.