Dårlig blogger!

Ja, jeg føler meg som en dårlig blogger for tiden. Men det er så mye annet å gjøre også. Det er et helt annet arbeidstempo i Osloskolen for eksempel enn det har vært der jeg var siste året. Jeg trives egentlig veldig godt med det, men det blir mindre tid og overskudd til andre ting, for eksempel bloggingen.

Jeg sluttet å teste med eggløsningstester forrige torsdag, for da begynte de å bli svakere, så det var nok rett og slett eggløsningssprøyta som var kraftig og holdt seg i kroppen lenge. Etter det har jeg ikke testet noe mer. Nå er jeg vel på 9dpo, og kan i teorien begynne å teste positivt på en graviditetstest, men jeg gidder ikke. Det er jo strengt tatt ingen hast. Jeg finner det tidsnok ut dersom jeg mot formodning skulle være det. Jeg hadde faktisk en god følelse de første dagene for jeg kjente noe annet i magen enn det jeg var vandt med. Men det var nok bare follikkelreduksjonen som jeg kjente ettervirkningene av. Det gjorde ikke vondt, men jeg kjente at det var “litt irritert”. Nå er alt ved det normale igjen. Så jeg klarer ikke helt å tro at jeg er gravid denne gangen heller, selv om det er teoretisk sjans for at det kan være tre stk inni der.

Ønskemor

5 Replies to “Dårlig blogger!”

  1. NAMNINSAMLING GÄLLANDE BESLUTSSTÖD FÖR KVINNOSJUKDOMEN ENDOMETRIOS!Hej! Det är dags att läkarkåren börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att försäkringskassan börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att det ges ekonomiskt anslag till mer forskning.
Endo är inte lite mensvärk. Det går inte över med ”ett varmt bad”.
Sedan den 1 oktober 2007 finns rekommendationer, beslutsstöd kallat, för läkare och Försäkringskassans handläggare när det gäller sjukskrivning och sjukpenning. I dag finns det beslutstöd för ett hundratal diagnoser. Men för endometrios – den TREDJE vanligaste kvinnosjukdomen finns det inga direktiv.
Endometrios är en fruktansvärd sjukdom som måste få en riktig sjukdomsstämpel!
Vi vägrar att fortsätta lida i det tysta längre.
5-10% av alla kvinnor i Sverige har lidit i det tysta länge nog.
Nu höjer vi våra röster.Skriv på du också.
Länk:
http://www.namninsamling.com/site/get.asp?endometrios

  2. Hei.Hvordan går det, tatt test ? Jeg Tonje var på Stork 16/9. Tok pergotime og Ovitrelle før insimineringen. Herreguuuud for noen dager dette er- tenker bare på " er jeg gravid ? " slitsomt…. Dette veit du alt om regner jeg med, hehe :O) Håper du får posituv test- jeg følger med deg :O) Stor klem fra Tonje.

  3. Heldigvis er det vi som bestemmer over bloggen. Ingen som kan kjefte fordi man ikke blogger så ofte, derfor er jeg glad for at jeg ikke er på toppen :)Tenk om det kan være trillinger inni magen din, jeg har ikke gitt opp enda å tro at du er gravid 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.