Den store dagen

Vi er klare. Endelig kommer dagen som Ønskemor har gledet seg til å glede seg til. Barnas dag har vært en dag jeg har forbigått i stillhet mange ganger tidligere. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har prioritert å sitte hjemme og rette stiler på 17.mai. Bedre det enn å tenke for hardt på alt jeg savnet akkurat denne dagen. Men i år skal jeg slippe å savne. Jeg skal bare glede meg over livet og fremtiden.

Jeg måtte kjøpe ammevennlig kjole og var dum nok til å utsette det helt til i går. Da tok jeg med Storkfrøken på shopping. Vi var visst ikke de eneste som panikkhandlet 17-mai-klær i siste liten. Phu… det ble en prøvelse med gråtende baby, stappfulle og ikke barnevognvennlige butikker (varme tanker til dere som skal gjennom slike butikker med rullestol). Dårlig salgstriks å ha så overfylte butikker for jeg holdt på å snu i døra. Heldigvis hadde H&M et prøverom som fikk plass til barnevogn, så da fikk vi ammet litt også, og etter det hadde jeg iallefall med meg en fornøyd baby. De klarte nok å få solgt en kjole på grunn av det prøverommet.

2 Replies to “Den store dagen”

  1. Ammevennlig kjole ja, det var nok lurt.. Min fancy nye kjole var nemlig ikke så ammevennlig.. hehe.. Men jeg fikk det da til på et vis likevel..

    1. Ja, ble litt knotete hos meg også for det var ikke et ammeplagg. Men jeg fikk enkelt ut armen på ene siden for å komme bedre til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.