• Få nye innlegg på epost

Den store dagen

Vi er klare. Endelig kommer dagen som Ønskemor har gledet seg til å glede seg til. Barnas dag har vært en dag jeg har forbigått i stillhet mange ganger tidligere. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har prioritert å sitte hjemme og rette stiler på 17.mai. Bedre det enn å tenke for hardt på alt jeg savnet akkurat denne dagen. Men i år skal jeg slippe å savne. Jeg skal bare glede meg over livet og fremtiden.

Jeg måtte kjøpe ammevennlig kjole og var dum nok til å utsette det helt til i går. Da tok jeg med Storkfrøken på shopping. Vi var visst ikke de eneste som panikkhandlet 17-mai-klær i siste liten. Phu… det ble en prøvelse med gråtende baby, stappfulle og ikke barnevognvennlige butikker (varme tanker til dere som skal gjennom slike butikker med rullestol). Dårlig salgstriks å ha så overfylte butikker for jeg holdt på å snu i døra. Heldigvis hadde H&M et prøverom som fikk plass til barnevogn, så da fikk vi ammet litt også, og etter det hadde jeg iallefall med meg en fornøyd baby. De klarte nok å få solgt en kjole på grunn av det prøverommet.

2 Comments:

  1. frugravningen

    Ammevennlig kjole ja, det var nok lurt.. Min fancy nye kjole var nemlig ikke så ammevennlig.. hehe.. Men jeg fikk det da til på et vis likevel..

    • Ja, ble litt knotete hos meg også for det var ikke et ammeplagg. Men jeg fikk enkelt ut armen på ene siden for å komme bedre til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.