Det er offisielt: Jeg er en “testetøs”

Jeg liker å teste tidlig og hver dag, for å følge med og se hva som skjer med kroppen min. Først vil jeg teste for å følge med på at el-hormonet går ut av kroppen, og jeg ønsker å se en HELT BLANK test, før den får strek igjen, og jeg kan være sikker på at det ikke er el-sprøyta.

Derfor begynte jeg å teste allerede på rugedag 3 (på tirsdag). Da kom det til slutt en svak skyggestrek. OK, enten er det el-sprøyta som ikke er ute, eller så er det rett og slett umulig å få helt blandahvit med de billige testene tenkte jeg. (ja, jeg svir ikke av dyre tester til dette tullet altså).

I går, på rugedag 4, var testen omtrent identisk. Hm…. skal ikke streken snart forsvinne?

I dag, på rugedag 5, skjedde det noe som jeg ikke har sett på noen test før. Den fikk en svak farge i området mellom teststrekene. Og jeg aner ikke om det betyr noe som helst annet enn at testen er deffekt. Det virker iallefall ikke som at den er iferd med å bli svakere. Nå skal det jo sies at disse billigtestene er nok noe ustabile, så jeg er ikke sikkert det er noe særlig å sammenlikne.

Men sånn ser det iallefall ut, når jeg legger dem ved siden av hverandre. Den siste er da absolutt ikke normal?

testetøs ivf2 3-4-5

Vi tester igjen i morgen og dagen etter der og etter der… osv…

Men jeg forventer egentlig ikke noen positiv test før tidligst søndag dersom jeg skulle være gravid altså.

Når det gjelder tidlige positive tester, så viser det seg at dersom det blir jente, vil hcg øke raskere enn hvis det blir gutt. Dersom det er to jenter, vil det øke veldig raskt. Tvillinger øker også raskere enn én.

Noen mener at dette blir spennende. Jeg tar det hele med knusende ro og tror vel egentlig ikke det skal bli noe positiv test. Men jeg bruker dagene til å slappe av og ta vare på meg selv og spise sunt.

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Det er offisielt: Jeg er en “testetøs””

 1. Det er jo svakt positive tester det der, men er enig i at 5 ser litt snodig ut. Jeg bruker bare sånne tester. Skal prøve å la være å teste tidlig denne gangen…:)

  1. Jeg har ikke hatt noen ambisjon om å ikke teste tidlig jeg 🙂 Jeg kommer uansett ikke til å tenke at slaget er tapt før tanta kommer og negativ test. Nå har jeg vært i dette gamet så lenge og hørt om så mange forskjellige versjoner av når testen har vært positiv, og til og med blødning og fremdeles gravid. Men når tanta kommer og enda ikke en positiv test vet jeg at det er på tide å gi seg og se framover.

 2. Åh, jeg kjenner meg så godt igjen.

  Vi hadde vårt første Ivf forsøk i april, alt var nytt og spennende. Av 8 egg var bare 2 modne, men sånn kan det jo være 1 gang. Gikk rett og slett for kort tid på hormoner. Resultatet ble ingen baby. Men fikk det andre egget på frys, så hadde håp i sikte.

  Fryseforsøk hadde vi da i juni, den runden var jeg mye mer optimistisk og gikk derfor rett i kjelleren når det ikke gikk denne gangen heller + hadde jo ikke flere egg på frys. Men nå nærmer det seg 2 ivf forsøk og jeg kjenner forventningene presse på igjen.

  Jeg var også tullerusk og testegærn, fullstendig i babybobla og ensporet som F i rugetiden. hehe.

  Legger deg til bloggrollen min, slik at jeg kan følge med på hvordan det går.
  Lykke masse til.

  Stor klem fra Frøken Steinsdotter.

  1. Tusen, tusen takk… nå har jeg tittet på din blogg også. Så mye spennende! Jeg fotograferer mye jeg også, men får aldri lagt ut så mye av de bildene. Legger til deg hos meg også. 🙂
   Og masse lykke til til deg også. Måtte det klaffe for oss begge nå 🙂

   Klem fra Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.