Dette er jo ikke vettugt…. temperaturdiagrammer….

Nå har jeg sittet og studert temperaturene jeg har målt fra litt ut i første syklusen jeg ble inseminert og fram til i dag. Jeg ble helt tullete av at jeg hadde laget skjemaer på hvert sitt ark og ikke fikk sammenliknet skikkelig. Så jeg la det inn i et excel-ark og fikk til slutt laget dette diagrammet. Vet ikke om jeg ble klokere annet enn at den andre syklusen så helt tullete ut og det var det jeg følte også. Den ble jo bare helt tullete med  inseminasjon på feil dag og alt ble feil. Den første og den siste syklusen er mer like hverandre. Mest sannsynlig våkner jeg i morgen til at temperaturen min har gått ned. Hvis den går ned i morgen er jeg sikkert ikke gravid, mens det er jo kanskje en viss mulighet om den holder seg høyt eller går høyere. Hvis også tanta holder seg unna, så kan det hende jeg får litt troa igjen. Men jeg skal innrømme nå at jeg tror og har en sterk følelse av at det har vært en befruktning denne gangen, men at den desverre ikke har fått festet seg.

Syklus 1 er blå, syklus 2 er rød og den siste syklusen, som jeg akkurat er iferd med å avslutte, er grønn.

 

Det er jo ikke rart jeg ikke får gjort noe når jeg sitter og driver slik. NEI NÅ ØNSKEMOR!!!! Sett igang og gjør noe fornuftig nå!

 4 Replies to “Dette er jo ikke vettugt…. temperaturdiagrammer….”

  1. Jeg har forsøkt meg på temping en gang, og det gikk ikke bra. Jeg forstod ikke hvordan man kan lese slike charter eller noe.. Men, har du sett på fertilityfriend (sånn tempeside), og sammenlignet det du har fått i din graf, med andre gravidecharter?

  2. Synes du burde teste hver dag jeg, blitt opphengt her:)) Tror dette går veien. Jeg sev viste jeg var gravid fra dagen etter samleie med begge mine to, ingen tvil, aldri følt det samme siden, selv om jeg har utrolig uregelmessig mens.
    Hilsen anonym leser:)

  3. Pergoberta: Jeg har ikke vært inne på den siden nei, men skal sjekke den ut. Jeg har vært inne på pernille og lest litt bare… nei, det er ikke helt enkelt med sånn temping. Jeg har en ladycomp, en computer som samler info om temp for å fortelle om eggløsning. Den kommer mye senere enn eggløsningstestene.

  4. Line: Jeg trur nok kanskje at det har vært en befruktning denne gangen, siden jeg kjente det så tydelig, men jeg har ikke kjent noe siden mandag, så jeg trur ikke den har fått festet seg skikkelig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.