Musikk

Sing the Truth!

Nå har jeg bestillt billetter til konsert på Modejazzen til sommeren. Jeg gleder meg helt villt. Jeg var invitert til Molde på søskenbarntreff med familien til Pappa og han ville spandere opphold for hele familien fra onsdag den 20 juli. Da jeg så at Angelique Kidjo, Dianne Reeves og Lizz Wright skulle ha konsert kvelden før på tirsdagen, var ikke pappa vanskelig å overtale til å betale opphold fra tirsdagen. Så da sa jeg at jeg kunne spandere billettene til konserten for mamma, pappa og en av brødrene mine. Jeg synes selv at dette var en god deal. Eller hva synes dere?

Sing the Truth! er en hyllest til noen av de mest betydningsfulle sangerne innen jazz, folk, blues, r&b og gospel gjennom tidene. Prosjektet tar utgangspunkt i musikken til Miriam Makeba, Abbey Lincoln og Odetta, men også andre inspirasjonskilder fra Billie Holiday til Lauryn Hill kan høres” står det på nettsidene til Moldejazzen. Listen over låter inneholder høydepunkt etter høydepunkt. Dette kan virkelig bli årets konsertopplevelse håper jeg. Jeg synes også det er veldig hyggelig å gjøre slike ting sammen med familien min. Jeg skulle gjerne hatt med meg yngstebroren min og kjæresten hans, men de får det desverre ikke til. Jeg gleder meg uansett helt sinnsykt mye.

Fram til da får jeg bare kose meg med musikken på youtube og Spotify.

 

Afirika var en av sangene som sto på sanglisten, så jeg får nok kanskje høre den.

Ha en fortsatt god søndag alle sammen. Nå må jeg prøve å konsentrere meg om studiene her.

 

7 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.