Dette var kjipt….

Det ble et skikkelig antiklimaks etter testingen i dag. Det hadde jo vært så utrolig deilig å se den positive testen nå, men den gang ei. Jeg hadde nok håpet en god del, og kjente etterhvert at skuffelsen har smyget seg inpå i løpet av de timene etter at jeg testet. Toget mitt skulle gå klokken to, så jeg fikk GOD tid i Oslo sentrum til å vandre rundt og gruble… først begynte jeg å titte i butikkene, og fikk lyst til å shoppe “big time”, men det kan jeg jo ikke, for jeg har jo fremdeles store utgifter til videre inseminering. Mens jeg gikk rundt på Oslo City kom jeg tilfeldigvis forbi et apotek og kom på at det var jo det eneste stedet jeg faktisk kunne shoppe med god samvittighet. Jeg fant dermed fram resepten på pergotime og pregnyl. De hadde det ikke, men ringte til Byporten, og der hadde de det. Så nå har jeg shoppet hormoner. Måtte det være det som skal til for at det skal lykkes å bli gravid for meg. Det er en varm dag og pregnylen skulle helst ligge i kjøleskap. Siden jeg hadde mange timer i tog, så kom jeg på at jeg kunne ringe broren min som jobber i Oslo, så kunne han ta vare på pregnylen fram til jeg skal nedover igjen til helgen. Jeg har aircondition i bilen, så da blir det ikke så varmt for den når jeg tar den med hjem etter helgen.

 

Så flaks at broren min og to kompiser skulle spise lunsj akkurat da jeg ringte, så da fikk jeg veldig hyggelig selskap mens jeg ventet på toget. Sushi fikk jeg også… min favoritt… Allikevel har jeg virkelig fått tid til å gruble litt… mens jeg gikk rundt slik, vandret selvfølgelig blikket mitt mot gravide mager og barnevogner konstant… og for første gang begynner jeg virkelig å kjenne det stikker i magen av sjalusi… jeg unner dem selvfølgelig gleden, men det ER vondt å se at andre har noe man selv ønsker seg så inderlig. Har sett barnevognmodellen jeg vil ha også…. mange ganger…. den er så fiiiin og jeg vil gå og shoppe NÅ!

 

På Oslo S måtte jeg på do, og det lyset på de doene klarte ikke jeg å gå fra uten å knipse en hel del bilder…. Mulig noen lurte på hva jeg gjorde på doen så lenge… men sånn er jeg bare… jeg klarte ikke la være. Jeg synes dette bildet beskriver følelsene mine i dag veldig godt.

 


“Blåtimen” (Når dagen er blå er allting blått)


Får vel legge med et bilde av innholdet i veska mi idag også… Pregnyl og Starbuckskoppen som jeg kjøpte med som suvernir siste DK-tur: (det bildet kommer når blogsoft vil samarbeide igjen) 

Litt trist klem fra Ønskemor

12 Replies to “Dette var kjipt….”

 1. Uff, jeg føler så med deg. Fattig trøst, men det blir nok din tur en dag<3 Lett for meg å si her jeg sitter og ammer min lille overraskelsesbaby.... Jeg krysser fingrene for deg ved neste forsøk:)

 2. Jeg føler så med deg.. synes utrolig synd på deg.. jeg veit akkurat hvordan det føles, prøver hardt selv men det lar seg vente på 🙁 Det eneste man tenker på er eggløsning, så testing… sånn går det, jeg føler jeg har detti ut av hverdagen.. Jeg har jo en datter på 5 fra før men ser ikke ut att det blir fler med det første ( 2 år med prøving) :/
  Lykke til vidre jeg ønsker deg en positiv test neste mnd VIRKELIG.. kjenner meg igjenn i flere av beskrivelsene dine, ALLE ja ALLE går med barnevogn eller babymage, er i værtfall de jeg legger merke til.. LYKKE TIL

 3. by Adina: Hei, beklager sent svar. Jeg vet virkelig ikke om man må ta blodprøver eller om det holder med underslivssjekk. Men skal man bruke pergo, så bør man vel først gjennom en utredning for å finne årsaker til at man ikke får til å bli gravid uten. Da må man nødvendigvis ta noen blodprøver for å finne ut om hormonnivåene er som de skal i utgangspunktet. Så jeg trur nok at man må ta blodprøver også. Man trenger uansett henvisning til en gynekolog. Jeg tviler på at den vanlige fastlegen skriver ut pergotime. Jeg har iallefall både tatt en del blodprøver og underlivsundersøkelser.

 4. huff!! hater blodprøver, men gjør det om jeg må..
  men ikke noe jeg gleder meg til. aldri tatt det før og ser jo for meg det verste. får bare ligge nede og høre på ipod eln!:P

 5. by Adina: Det er ikke så ille. Jeg har tatt det masse. Tenk på hvor godt det skal bli å få svar på om noe er galt eller om alt er som det skal. Jeg vil nesten si det slik at dersom du ønsker å bli gravid, men ikke har fått det til på en stund, anbefaler jeg virkelig å ta så mange prøver du bare kan for å få svar på alt mulig som er bra eller ikke bra. Det er jo kanskje det som må til for å komme fram til det fantastiske målet?

 6. Ja du har rett i det. men en liten ting inni meg tørr ikke. er så redd for svaret hvis du skjønner.. vil nesten heller gå uvitende på om jeg er steril enn å vite det..
  :S
  men jeg vil så gjerne ha barn. får håpe det løser seg innen januar neste år. da skal vi begge sjekke oss.
  nå venter jeg mensen imorgen da og har hatt mensensmerter i to dager.. mensen pleier alltid komme før tiden, så er sabla spent…..

 7. by Adina: Skjønner det. Uansett: Lykke til! Husk også at noen ganger MÅ man bare gjennom det man frykter for å oppnå drømmene 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.