Gode nyheter?

Neida, jeg har ikke gode nyheter! Jeg etterlyser litt gode nyheter nå. “Hva skjer lissom?” ville elevene mine sagt, og det er mulig jeg har blitt påvirket, for jeg sier det i hodet mitt jeg også. I går gikk dagen ganske greit, for jeg hadde jo så mye å gjøre. Og det er ikke tidspunktet å bryte sammen når man tusler rundt i Oslobyen. Men når man kommer hjem til seg selv og begynner å tenke, DA skjer det. I dag har jeg våknet opp og testet en test som var like negativ som den i går, dratt til fysioterapi og kommet hjem og oppdatert meg på blogger. Først er det gledesbudskapet fra Karoline Grimsmo som jeg har skrevet om tidligere. Hun er blitt gravid, men gleden varte ikke lenge for der var det kommet blødninger. Så er det “Enblirto?” Som har blitt gravid med ivf: Blødninger der også. Jeg har ei venninne som har mistet også var også gleden til Tuppen og Lillemor kortvarig. De var ikke gravide, men hadde eggløsning, og plutselig fikk de ikke kontakt med donoren i tide. Egentlig så kan jeg ikke komme på en god nyhet akkurat nå.

 

Joda, la meg tenke. Det MÅ være noen gode nyheter, eller om ikke nyheter, så iallefall noe godt å fokusere på. Det er viktig. Derfor tenkte jeg skulle lage en liste over lyspunkter i livet mitt for ikke å glemme alt som er bra:

 • Sommerjobben min: Jeg gleder meg så til å kunne fortelle dere om hvor jeg jobber. Det er nemlig den vakreste plassen på jord i mitt hjerte. Det er et lite overnattingssted og jeg jobber i resepsjonen og tar imot ferieglade turister. Jeg jobber sammen med sommerglade venner, og familien som eier stedet er blitt som min egen. Jeg har hørt et ordtak om at venner er den familien du velger selv. Slik har jeg det med alle menneskene jeg kjenner på dette lille stedet. Det er virkelig stedet i mitt hjerte og jeg kommer til å savne å ha dem så nærme når jeg flytter til Oslo. Så jeg håper jeg snart kan få råd til den campingvognen jeg drømmer om som jeg vil ha der oppe, slik at jeg kan reise dit når jeg vil.
 • Jeg skal bli tante i august. Det er vel heller ikke noen nyhet, men den gode nyheten er at alt står bra til med moren, som er min svigerinne. Broren min gleder seg også stort. Det blir utrolig spennende. Jeg håper så inderlig at jeg har en spire selv i magen den dagen min nevø blir født. August er samme måned som jeg har satt en sluttstrek for mitt eget prosjekt. Har jeg ikke blitt gravid da, må jeg rett og slett ta et års pause. Det kan bli veldig vondt å holde min nyfødte nevø da. Tårene mine triller faktisk her nå når jeg tenker på det.
 • Lærerjobben. Jeg digger lærerjobben min. Jeg digger kollegene mine og jeg digger utfordringene jeg møter på i en hektisk hverdag der og jeg digger selvfølgelig elevene!
 • Leiligheten min i Oslo. Jeg er så heldig å ha en lekker liten leilighet i Oslo. Den er på bare 42kvm. Men jeg har funnet ut at det er helt perfekt. Det blir mindre reingjøring av slikt og færre ting. Jeg har et stort, deilig bad og en liten hage som jeg har store planer om å gjøre skikkelig trivelig når jeg kommer tilbake. Også gleder jeg meg til å få en snekker som kan hjelpe meg til å lage en løsning på soverommet, som kan gi sengeplasser til en hel liten familie.
 • Hunden og katten. Jo, de er trivelige å ha i hus. Jeg kan ikke se for meg å ikke ha dyr i huset. Noe så trist.
 • Sist, men absolutt ikke minst: Venner og familie. Alle sammen!

 

Når jeg tenker etter, så er jeg jo veldig heldig. Jeg har det bra. Jeg har alt jeg trenger og jeg bor i et trygt land der alle blir tatt vare på. Barnet jeg drømmer om, det kommer. Det er klart at det kommer. En eller annen gang. En gang, så må det komme. Skulle bare så gjerne hatt den lille spiren i magen akkurat nå.

  

Klem fra Ønskemor som er fortsatt litt blå og trist men allikevel bittelitt håpefull.

 

17 Replies to “Gode nyheter?”

 1. Nå får du i allefall en skikkelig god nyhet fra meg… Lille bønne lever i beste velgående! Jeg kan ikke fatte det etter runden i går og i natt, men bebisen i magen er tydeligvis en tøffing. 😀 Og du skal klare det du også! Stor klem fra meg til deg <3

 2. Spiren kommer en eller annen gang ja, er det noe som er sikkert så er det det. Du har heldigvis fine positive ting i livet ditt, godt du har det til å holde deg oppe helt til også lille spire vil sitte… 🙂
  Jeg tenker hvertfall på deg om dagen.. Klem..
  Var forresten veldig koselig å se bilder av deg og få en liten idé om hvordan hun bak disse ordene ser ut 🙂

 3. Et ønske så stort: Tusen takk for tankene… ja, jeg tenkte det var på tide å gi en liten “teaser” på hvordan jeg ser ut før tv-programmet. Jeg hadde foresten et bilde av meg selv i en av de første headerne mine også….

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.