Ubuden gjest… syklusdag 1

Blæh…. da er jeg der igjen. Tanta kom på besøk igjen. Så til alle dere som har håpet til den bitre ende… nå kan dere bare slutte å vente på gladmeldingen fra meg. For det blir iallefall ikke med det første. Gynekologens kontor hadde ikke åpent for telefon i dag, så jeg sendte like gjerne melding på mobilen hans om at jeg ville begynne på pergotime til mandag og trenger en time mandag den 11.juli. Jeg fikk positivt svar at vi skulle få til en time neste mandag, og jeg kunne begynne på pergo til mandag. Heldigvis rakk jeg dette før han går ut i ferie neste onsdag… (snakk om flaks da). Så da er neste tur under planlegging. “Hurra” (blæh…)….

 

Ønskemor

21 Replies to “Ubuden gjest… syklusdag 1”

 1. æsj, det var ikke noe godt å lese.. 🙁 lykke til med neste omgang. jeg krysse fingre for deg videre.

 2. Så kjedelig at det ikke gikk denne gangen heller 🙁 Jeg var så sikker på at du hadde truffet riktig tidspunkt nå, hvertfall en av gangene…
  men ifølge statistikken må man vel ha en 5-6 forsøk før det går (om det er noen trøst).
  Godt å høre at du allerede er i gang med å planlegge neste forsøk da 🙂 🙂

 3. Toppenavheia: Ja, det var visst flere som gjorde det… men denne gangen var jeg faktisk helt sikker på at det ikke hadde gått selv

 4. singel_IVF: Ja, men det rare er at jeg var helt skråsikker på at det ikke hadde klaffet denne gangen heller. Av en eller annen merkelig grunn. Det burde jo gått denne gangen. Ja, denne statistikken er frustrerende, for uansett hvordan man vrir og venner på det, så er det noen som får det til veldig fort, og da håper jo man at man er en av dem da.
  Ja, neste forsøk starter med pergotime på mandag 🙂

 5. Du…? Bare en tanke som slo meg. Har du brukt samme donor ved alle forsøkene? I tilfelle, kanskje det hadde vært en idé og byttet? Vet bare at CFC benytter ny donor hver gang om de ikke oppnår graviditet, og har sett flere leger beskrive det at ikke alle har den rette “kjemien” for å kunne oppnå graviditet uten at de aner hvorfor.

 6. Et ønske så stort: Åh, så fin du er som tenker på slikt for min del…. men jeg har nok (desverre) tenkt på det for lenge siden. Jeg brukte samme donor ved første og andre forsøk, så har jeg brukt to andre de siste gangene. Tre donorer på fire forsøk altså 🙁

 7. Jeg regnet nesten med du hadde tenkt på det selv, bare håper hele tiden å finne på nye ting du (og vi andre) kan prøve…
  Det er hvertfall fint å lese at du tenker videre med én gang, og nå som du skal prøve både pergo og hCG-sprøyte blir det nok en gang spennende.. 🙂

 8. Heisann.
  Så synd det ikke funket denne gangen, men godt å se at du ikke mister motet, for det skal man jo ikke. Har selv 3 forsøk bak meg, men alle gangene kom mensen alt for tidlig etterpå. Et klart tegn på på at kroppenmangler progestron, noe jeg også har testet. Det triste er at legen “min” på Volvat, der jeg har tatt alle testene mine, plutselig skyver ansvaret over på Stork, og mener at siden de er behandlene klinikk, så er det de som må skrive ut medikamentene. Veldig merkelig siden det er på Volvat jeg har gått hele tiden, og betalt i dyre dommer for konsultasjoner og tester.
  Gikk glipp av en Købentur i går, nettopp på grunn av dette. Det syns jeg er jævlig irriterende, nå som jeg har ferie, og kunne dratt uten å måtte ta fri fra jobb osv.
  Er det noen i Osloområdet som kan anbefale en gynekolog eller lege som er litt mere hjelpsom? Har jo papirer på alle testene mine, trenger bare den lille papirlappen med en resept på…..

 9. Litt Frustrert akkurat nå!!: Neimen fy, så frustrerende. Slik skal det ikke være. Jeg går til en gynekolog i en annen by, men jeg skal lage et innlegg sporenstreks der jeg etterlyser noen som vet om en du kan gå til i Oslo. Min har også veldig lang ventetid for å komme til. Man må ha henvisning fra fastlegen først og etter det, tar det tre måneder før man får time. Så selv om han er flink, så finnes det sikkert bedre alternativer for deg. Han holder til et stykke unna Oslo også.
  Foresten: Har du pratet med Stork om dette? De er jo igang med å ansette leger og begynne med ivf, så kanskje de kan hjelpe deg? Det skader iallefall ikke å prøve. Men kanskje vanskeligere for dem å ordne med resepter i Norge. Eller kanskje de har kontakter med noen gode gynekologer i Oslo?
  Jeg lager innlegg nå og lykke til! Fortell meg gjerne hvordan det går.
  Mange klemmer!

 10. Litt Frustrert akkurat nå!!: Fikk denne kommentaren på facebook akkurat: “Jeg går til en veldig dyktig gynekolog, nå har ikke jeg gått til henne pga ufrivillig barnløshet men har hørt mye bra om henne på det området også. Skader kanskje ikke å høre? Hun heter Kristine Meidell og holder til på Linderud i Oslo.”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.