Jeg tester ut…

…mulighetene i wordpress og blogspot.

 

Jeg har laget meg to nye bloggprofiler. En på blogspot og en på wordpress. Jeg kommer til å bruke disse veldig smått i en periode for å teste ut mulighetene i designen. Jeg så vel for meg at det skulle bli så mye lettere, men jeg er neimen ikke helt sikker enda. Dersom det viser seg at jeg skulle bli veldig fornøyd med en av plattformene kommer jeg nok til å gå over.

 

Foreløpig er det ikke så mye å se, men om dere lurer, så ligger wordpressbloggen min her og blogspotbloggen min her.

Jeg har en mistanke om at kanskje wordpress går av med seieren til slutt. Men jeg blir nok her på blogg.no en stund enda iallefall. Jeg har ikke tid til å drive med dette hele tiden, så det blir innimellom i ledige øyeblikk.

 

Hva synes dere? Ja, litt kjedelig enda. Men hva slags erfaringer har dere med blogspot og wordpress? Har du en annen plattform som du liker godt?

 

Ønskemor

4 Replies to “Jeg tester ut…”

  1. Spennende 🙂 Du må hvertfall si fra om du bytter! Er ikke så glad i at man må skrive mailadressen sin, ikke at jeg tror du sender spam men mange andre som sikkert gjør det.. 🙂

  2. Toppenavheia: Ja, men det gjelder i tilfelle wordpress det da. Man trenger ikke det på blogspot. Det ser ut til at wordpress blir litt vanskelig for meg enda. Uansett så trenger du ikke legge inn din virkelige e-postadresse 😉 Uansett, så hadde jeg ikke spammet deg.

  3. Hei, jeg bare lurte, er det mulig at du prøver en slags ivf? At du tar ut egget/eggene og prøver å få de befrukta med en sæd, og deretter setter inn. Må vel øke sjansene? Da vet du iallefall at egget er befrukta når det settes inn.

  4. Lise: ivf er helt klart en mulighet. Men siden det mest sannsynlig er ikke er noe “galt” med meg, så øker det ikke sjansene veldig mye, men det blir jo dobbelt så dyrt, så jeg har utsatt det. Om jeg ikke får til å bli gravid i år, så vurderer jeg å ta ivf neste år.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.