Hva betyr dette? Hvordan gjør jeg det?

Noen som har peiling?

Jeg driver og prøver å lære meg nye ting og har skaffet meg et domene og sjekker ut hvordan jeg kan bruke et webhotell for å få full kontroll på bloggen min. Jeg vet ikke om jeg klarer dette, men det er iallefall artig å teste det ut. Domenet har jeg kjøpt og kan bruke det selv om jeg bruker blogspot for eksempel. Jeg vet ikke enda om det går an om jeg bruker blogg.no, men så har jeg ikke bestemt meg for hvor jeg skal være enda heller. Det blir en totalvurdering når jeg har drevet og lekt meg lenge nok med dette. Plassen på webhotellet var ganske billig, men jeg har uansett angrerett (på femten dager trur jeg?) Så innen fristen bør jeg finne ut om jeg trenger plassen på det webhotellet eller ikke. Jeg vet at jeg kan laste ned et wordpressprogram og da kommer jeg til denne siden: http://nb.wordpress.org/ Litt ned på siden står det “Installering”

 

Nå har jeg lastet ned og pakket ut arkivet på datamaskinen som det står i beskrivelsen at jeg skal. Så kommer jeg til punkt to, der det står: Lag en database for WordPress som du har tilgang til fra serveren din, og noter brukernavn og passord.

Er det noen som vet hvordan jeg gjør det?

 

Ønskemor

One Reply to “Hva betyr dette? Hvordan gjør jeg det?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.