Vekstkontroll

Huff, og jeg som nesten lovte dere et innlegg på onsdag etter ultralyden. Men tiden fløy avgårde så jeg rakk rett og slett ikke. Lenge siden jeg har hatt en så hektisk dag. Sto jo opp en del tidligere enn vanlig for å rekke sykehuset til timen klokka 09.00. Jeg orker ikke stresse om morgenen, så da står jeg heller opp i god tid. På sykehuset måtte jeg vente en stund på grunn av datatrøbbel.

Men da jeg endelig fikk komme inn, så var jo alt i skjønneste orden. Jenta mi var fremdeles ei jente og hun lå bittelitt under snittet i størrelse. Men det var ingenting som var urovekkende. Jeg er jo liten selv, så jeg har regnet med hele tiden at jeg får litt liten baby. Jeg var jo også lita selv ved fødsel. Dessverre ble det ikke noe bilde. Jeg spurte ikke heller. Så jeg må nok skuffe dere som hadde ventet på det.

Men siden det ikke ble noe ultralydbilde, så får dere heller et rykende ferskt magebilde.

IMG_5339-2

Jeg trur jeg kommer til å bli stor 🙂

 

6 Replies to “Vekstkontroll”

 1. Så fin mage!! Tenker det er godt å ha kommet så langt i svangerskapet. Selv fødte jeg i uke 34+0 og han er frisk som en fisk.
  Lykke til videre. Vil du snart dele noen tanker om fødsel?

  1. Tusen takk! Jeg er SÅ stolt av magen min 🙂 Jeg håper jeg ikke skal føde i uke 34, for det har jeg ikke tid til. 😛
   Når det gjelder fødsel, så er jeg veldig usikker på hva jeg orker å dele. Jeg har mange tanker og mange frykter og gleder rundt det. Men jeg er også veldig nærtagende på akkurat det temaet. Jeg orker rett og slett ingen kommentarer på hva jeg tenker og føler om det. Om jeg for eksempel skulle si at jeg ikke vil ha smertelindring, så vet jeg at kommentaren kommer om at “ja, det sier du nå, bare vent til du kjenner hvor vondt det er, da skal jeg love deg at du sier noe helt annet.” Og det kjenner jeg at jeg ikke orker. Jeg har mine tanker og følelser om det, men slik det er nå å beholde de tankene for meg selv. Så beklager. Jeg får se om jeg orker å dele fødselshistorien i etterkant og kanskje jeg også kommer til å endre tanker om det å dele litt om hva jeg tenker på forhånd når det nærmer seg og jeg kanskje føler meg tryggere. Men slik det er nå, så føler jeg meg utrygg og trenger å holde tankene om fødsel for meg selv og mine nærmeste og de som skal være med meg. Beklager. 🙁

 2. Du har veldig fin mage! 🙂 Synd at du ikke sier navnet,men det er jo ditt valg og det aksepterer vi 🙂 Jeg er din ALLER-ALLER-ALLER største fan,og Det er skikkelig gøy å lese bloggen din selvom jeg ikke er “voksen” 🙂

  1. Tusen takk <3 Du er søt. Navnet kommer iallefall ikke til å stå skrevet i tekst på bloggen siden det er søkbart. Det er ikke det at det er hemmelig. Men jeg vil ikke at det skal være søkbart. Så da blir det slik.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.