Distré, jeg? å langt ifra!

Vet ikke om noen av dere har fått med seg at jeg er litt distre. Joda, jeg skal innrømme at det kan jeg så absolutt være. Veldig ofte dreier det seg om at jeg låser nøklene mine inn i den smekre, grønne Hyundayen min. Den så omtrent slik ut en gang, men nå er det litt rustflekker her og der, en del deler som må skiftes ut, og malingen har begynt å flekke av der hvor det er plast under på skjermene.

(Bildet stjelte jeg foresten her)

Jeg fortalte min kjære ganske raskt etter at vi ble kjent, at en eller annen gang, kom jeg til å låse nøklene mine inn i bilen, og det gikk omtrent en uke før jeg faktisk gjorde det. Kom grytidlig på jobb, og jeg var overlykkelig over at jeg hadde klart å få med meg jobbnøklene ut av bilden da jeg samtidig også klarte å legge igjen mobilen inni der. Så jeg fikk låst meg inn på jobb og ringt Falck. Jeg har medlemsskap i Falck må skjønne. Jeg innså rimelig raskt etter at jeg kjøpte meg bil at det ville bli en god investering.

Så skulle jeg og min kjære ut og kjøre bil en dag. Vi tok min bil og jeg kjørte. Da vi kom tilbake, smatt jeg elegant ut av bilen og trykte ned knappen i det jeg smalt igjen døra. Skulle akkurat be min kjære om å gjøre det samme, da jeg heldigvis innså at jeg var temmelig glad for at han ikke hadde gjort det allerede, så jeg slapp heldigvis å ringe Falck denne gangen.

Men denne uken skjedde det noe jeg aldri hadde trodd skulle skje. Jeg kjørte bilen til jobb og på slutten av dagen, så spurte en kollega om det var lenge til bussen gikk. Vi fant ut at det var ikke så lenge til og så pratet vi om at det var en snarvei, så da tenkte jeg at jeg også kunne dra hjem samtidig, så kunne jeg vise han hvor denne snarveien lå. Som sagt så gjort. Så da tok jeg bussen hjem og skjønte først da jeg var kommet inn døra hjemme at bilen sto igjen på jobb. Er det virkelig mulig? Ja, absolutt… når det gjelder Ønskemor, er visst det meste mulig. Stakkars den som skal dele livet med meg. Får håpe min kjære har humor, så han ser det morsomme i dette. Foreløpig ser det ut til at han har det, så sjansene er der for at det kan gå bra det også.

Håper dere har en fin lørdagskveld og så ønsker jeg dere alle en god søndag. Her blir det jobbe-søndag.

Klem fra Ønskemor

 

 

5 Replies to “Distré, jeg? å langt ifra!”

  1. Du mener vel biler… Ja, foreløpig går det bra, men nå har det enda ikke gått utover han da. Det er jo ofte ikke så veldig kjekt når det skjer selv om det er morsomt i ettertid. Ja, jeg har innsett at min neste bil må være sånn at det ikke går an å låse nøklene inne. Men jeg tror jeg får eu-godkjent Hyundayen iår også, så da blir det nok ikke på to år enda. Gode, trofaste, grønne Hyundayen min 🙂

   1. Biler selvsagt 🙂 Har gjort den tabben jeg også, ikke gøy som du sier men morsomt etterpå når man sitter i bilen..
    Greit med gode gamle biler, hadde min i mange år men så fikk jeg nok 🙂 Fin bil du har da, kul farge

 1. Hei, det er godt at du får hjelp fra Falck.
  Men tenker på om du ikke har en ekstra nøkkel til bilen din?
  Om du har det, så kunne du kanskje hatt den i en veske du alltid tar med deg, eller i værste fall rundt halsen 🙂 ?

  Så kommer du deg i allefall alltid inn i bilen 🙂

  Har du ikke mulighet til å bruke nøkkelen når du skal låse bilen?
  Om du har det, så kan du kanskje bruke den i stede når du skal låse den, for da må du ha med nøkkelen ut 🙂 .

  Ville bare komme med alternativer :).

  Ha en fortsatt fin uke 🙂

  Klem

 2. Keyless go. Da trenger du ikke ta frem nøkkelen for å låse/låse opp/starte bilen. Neste gang du kjøper bil se etter “keyless go”. Trenger ikke koste mer (hvis du kjøper brukt) bare fordi bilen har det.
  http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=35511484

  Da trenger du ikke bekymre deg mer. Åh, og nei, bilen kan ikke låses så lenge nøklene er i bilen når du har keyless go. Eneste ulempen er at du må ha med deg nøkkelen for at du skal kunne låse/låse opp/starte bilen. Men det må du jo uansett.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.