Dobbel pergokur ja?

“Et ønske” gjorde meg oppmerksom på at jeg gikk på dobbel pergokur. Jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg er satt rett på det? Jeg stusset litt på at hun damen på apoteket mente jeg trengte to pakker. Jeg sa jeg bare trengte en for jeg kunne heller kjøpe mer senere siden jeg ikke visste om jeg trengte mer enn en enda. Men så sa hun at jeg skulle ta to tabeletter om dagen og da trengte jeg to pakker til en kur. Da regnet jeg med at “enkel” pergokur innebar to tabeletter av 50 mg jeg, og har igrunnen ikke tenkt mer på det.

 

Det var først nå i dag at Et ønske hadde lagt merke til at jeg fikk dobbel pergotime-kur og fortalte meg det. Jeg blir rett og slett bekymra jeg nå for om gynekologen egentlig har gjort det bevisst? Enn om det er feil? Jeg trur rett og slett at jeg får ta å ringe dit i morgen for å høre om det er rett at jeg skal rett på dobbel kur første gangen. Tenk om jeg blir overstimulert da og må avbryte hele greia denne måneden? Det vet jeg ikke om jeg takler jeg. Eller takler… det må jeg jo bare på et vis, men enkelt blir det ikke. Jeg håper så inderlig ikke at det skjer.

 

Bekymret Ønskemor

11 Replies to “Dobbel pergokur ja?”

 1. Jeg ble satt rett på dobbel Pergokur min aller første gang, og det endte med graviditet – så ikke sikkert det er et uhell 🙂 Masse lykke til!

 2. Powerpuff: Åh… det var godt å høre. Nå angrer jeg nesten på at jeg har sendt mail til gynekologen og spurt om det kan stemme. Tenk om han sier nei, og at jeg må ta halvparten resten av uken da.? Nei, nå må jeg skjerpe meg… jeg har sendt mail til gynekologen for sikkerhets skyld og han har sikkert gjort et bevisst og reflektert valg og om han ikke har gjort det så får han rettet det opp og jeg må jo stole på at han vet best tross alt.
  Kjenner jeg begynner å bli veldig spent.

 3. Oida, det var virkelig ikke meningen at du skuelle bli stresset av at jeg nevnte det :/ Jeg gjorde det bare fordi jeg syntes det var bra – Lindenberg skrev jo at risikoen for tvillinger øker med dobbel kur, så jeg syntes det var ekstra spennende at du ble satt på dobbel med en gang 😀
  Du skal på ingen måte være redd for at du vil bli overstimulert eller at forsøket må avlyses 🙂
  *Klem*

 4. Et ønske så stort: Ah… nå angrer jeg enda mer på at jeg sendte han en mail for å spørre… jaja… får håpe at han enten ikke svarer da, eller at han sier kjør på. Jeg klarer jo å gruble på absolutt alt også da. Men det hører vel til.

 5. Det er ikke et rart spørsmål å komme med til en gynekolog, så det skal du heller ikke tenke på. Tvert imot så blir det jo moro å høre om han også snakker om “fare” for tvillinger 😉

 6. på storkklinikken sa det at de ikke inseminerer hvis mer enn tre egg hadde vokst seg store, kanskje sjansen for det øker kanskje ved dobbel kur? spør gynekologen ja!

 7. Jeg ble også satt på dobbel Pergo med en gang. Tror ikke du skal være så veldig bekymret, jeg. Gynekologen din har nok gjort det bevisst. Klem

 8. En Blir To: Ja, jeg slapper helt av med det nå. Både mailen fra han og det hun sa på telefonen gjorde meg helt trygg. Det var visst veldig å starte rett med dobbel pergotime. 🙂 Jeg sier jo ikke nei takk til tvillinger heller 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.