Prøve å bli gravid

Dobbel pergokur ja?

“Et ønske” gjorde meg oppmerksom på at jeg gikk på dobbel pergokur. Jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg er satt rett på det? Jeg stusset litt på at hun damen på apoteket mente jeg trengte to pakker. Jeg sa jeg bare trengte en for jeg kunne heller kjøpe mer senere siden jeg ikke visste om jeg trengte mer enn en enda. Men så sa hun at jeg skulle ta to tabeletter om dagen og da trengte jeg to pakker til en kur. Da regnet jeg med at “enkel” pergokur innebar to tabeletter av 50 mg jeg, og har igrunnen ikke tenkt mer på det.

 

Det var først nå i dag at Et ønske hadde lagt merke til at jeg fikk dobbel pergotime-kur og fortalte meg det. Jeg blir rett og slett bekymra jeg nå for om gynekologen egentlig har gjort det bevisst? Enn om det er feil? Jeg trur rett og slett at jeg får ta å ringe dit i morgen for å høre om det er rett at jeg skal rett på dobbel kur første gangen. Tenk om jeg blir overstimulert da og må avbryte hele greia denne måneden? Det vet jeg ikke om jeg takler jeg. Eller takler… det må jeg jo bare på et vis, men enkelt blir det ikke. Jeg håper så inderlig ikke at det skjer.

 

Bekymret Ønskemor

11 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.