DPO 1

Så var jeg der igjen at jeg kan skrive om dpo da (Days past ovaluation). Det vekker minner til lang tid tilbake da jeg gjorde insemineringer i 2011 og denne bloggens spede begynnelse, først på blogg.no, og siden til eget domene.

Herlehet. Hva om jeg faktisk blir gravid ved inseminering denne gangen da? Det blir jammen en “billig” baby sammenliknet med Storkfrøken. Da må jeg i tilfelle legge vekk alle tanker om alle pengene jeg har brukt tidligere. Det er jo helt tilfeldig om det går eller ikke. Jeg er 39 år og av 39 år gamle egg er det nok dessverre under 10% som er gode nok til å kunne bli en baby, så dersom jeg blir gravid nå, så får jeg skrive det opp i boken for ekstremt god flaks og ikke noe annet iallefall og ikke regne med noen annen lottogevinst de nærmeste 20 årene, eller kanskje jeg rett og slett også bør begynne å spille lotto og håpe at flaksen virkelig er med meg da.

Det er mange som har kommet med lykkeønskninger til meg og som mener at jeg har større sjanse for å bli gravid denne gangen siden det er rett etter graviditet, fødsel og amming. Men der må jeg nok dessverre skuffe dere at det er nok en myte som legene mener det ikke er særlig hold i. Det KAN jo være at mine festeproblemer ikke er like ille nå, siden de er relatert til endometriose og at endometriosen går tilbake ved graviditet og amming. Men eggkvaliteten min er nok drastisk redusert nå, sammenliknet med i 2011 da jeg var 34 år. Fem år eldre er mye i dette gamet.

Men nå får jeg gå tilbake til sengen. Jeg hadde egentlig sovnet sammen med Storkfrøken i kveld. Måtte bare opp og slukke lys og avslutte kvelden her før jeg kom på at jeg måtte innom pc og betale litt regninger og da kom dette lille blogginnlegget også. Jeg kom hjem fra Danmarkstur over 03 i natt. Det tok laang tid å komme av båten på grunn av id-kontroll og fy søren så sliten jeg har vært i dag. Her hjemme hadde mamma passet Storkfrøken, så Storkfrøken sov her i sin vanlige seng selv om mamma hadde passet henne. Og jeg fikk sove mine tre-fire timer sammen med henne før dagen hennes begynte til vanlig tid. Ingen slaraffenliv altså. Nå får jeg krype tilbake, så jeg får en bedre dag i morgen.

Mange klemmer fra Ønskemor

4 Replies to “DPO 1”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.