Endelig

Etter en uke med mye rot og tull på bloggen. Er jeg endelig administrator og eier og alt er (nesten) fryd og gammen med bloggen min. Jeg bruker nå wordpress og har full kontroll på mitt domene. Hurra. Det eneste som mangler er at jeg ikke husker hvordan jeg fikk den storken som ikon ved adressefeltet, men det får komme senere.

Ønskemor

9 Replies to “Endelig”

  1. Gratulerer! Det ble jo riktig fint det her. Nydelig faktisk! 🙂
    Angående ikon:
    If you have access to the root of your web site, simply save your icon file as “favicon.ico” there. For example, if your web site is “www.chami.com”, your icon file should be available at “www.chami.com/favicon.ico”.

    1. Det er iallefall endelig på den måten nå at jeg vet hvor jeg er og hvordan man kan finne fram til meg, så for jeg “bo meg inn” som alltid tar litt tid når man flytter til nytt bo. Jeg har også kontaktet bloglovin, så fører de over alle følgerne mine hit, og da mener jeg at folk skal slippe å følge meg på nytt. Da legger jeg til en link til bloglovin også. Det blir nok bra. Snart juleferie, så få jeg fikse litt da.

    1. he he… jeg synes det var artig jeg og, nå har jeg med ett fått et bilde på netthinnen av deg 😉 Men hvordan fikk du det til? Jeg vil også ha!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.