• Få nye innlegg på epost

Endelig

Etter en uke med mye rot og tull på bloggen. Er jeg endelig administrator og eier og alt er (nesten) fryd og gammen med bloggen min. Jeg bruker nå wordpress og har full kontroll på mitt domene. Hurra. Det eneste som mangler er at jeg ikke husker hvordan jeg fikk den storken som ikon ved adressefeltet, men det får komme senere.

Ønskemor

9 Comments:

 1. Gratulerer! Det ble jo riktig fint det her. Nydelig faktisk! 🙂
  Angående ikon:
  If you have access to the root of your web site, simply save your icon file as “favicon.ico” there. For example, if your web site is “www.chami.com”, your icon file should be available at “www.chami.com/favicon.ico”.

 2. Var visst ikke så “endelig” likevel 😛
  Uff, det kan ikke være godt å ikke bli helt fornøyd.

  • Det er iallefall endelig på den måten nå at jeg vet hvor jeg er og hvordan man kan finne fram til meg, så for jeg “bo meg inn” som alltid tar litt tid når man flytter til nytt bo. Jeg har også kontaktet bloglovin, så fører de over alle følgerne mine hit, og da mener jeg at folk skal slippe å følge meg på nytt. Da legger jeg til en link til bloglovin også. Det blir nok bra. Snart juleferie, så få jeg fikse litt da.

 3. PS. Godt jobbet! Du har vært FLINK! Dette ble da riktig så fint vennen. 🙂

 4. Nei, så fint bilde du har fått deg Andreas! 😀

 5. haha hmh. Så bildet dukket opp her også? Hmh. Jeg vet jeg er barnslig… 😛

 6. Jeg gikk til https://en.wordpress.com/signup/
  Der valgte jeg at jeg bare ville ha en bruker, ikke en blogg. Så kunne jeg trikstre og mikstre litt, blant annet velge bilde. 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.