Endelig!

Endelig er jeg så ferdig med arbeidet på Fema sine medlemssider og jeg er ganske fornøyd med dem. Det er helt klart enkelte deler som skal bli enda bedre og nå som medlemmene skal begynne å bruke dem, så får jeg helt sikkert tilbakemeldinger om mulige forbedringer. Jeg gleder meg til de skal bli enda bedre.

Medlemssidene inneholder all den informasjonen jeg kunne tenke meg å få FØR jeg satte igang med forsøk, både om forsøk, og om livet som alenemamma og tanker rundt det med donor. Ett sted der all informasjon er samlet. Og ikke nok med det. Medlemssidene er et sted for nettverksbygging og mulighet for damer i mer eller mindre samme situasjon til å bli kjent og utveksle erfaringer. Medlemssidene er en møteplass der man kan dele erfaringer, gleder, sorger og alt det denne reisen handler om. På den måten, vil de som melder seg inn i Fema, få det jeg har savnet hele veien.

Medlemssidene vil være ganske mye som facebook, bortsett fra all reklamen. Med ulike typer grupper (hemmelige, åpne, lukkede… akkurat som på facebook) og forum for diskusjon. Medlemmene kan lage sine egne presentasjonsprofiler, med album og det hele, slik at man lett kan finne andre i samme område og med barn i samme alder som sine egne. Medlemmene vil til og med kunne chatte med hverandre, både i grupper, og en til en.

Når medlemmene begynner å bruke nettstedet, så vil jeg mer eller mindre kutte ut facebook slik jeg har brukt det til nå, der jag har brukt masse energi på å svare og hjelpe ikke-medlemmer på veien. Fra omtrent nå, vil jeg fokusere på medlemmene og bidra med alt jeg kan til å hjelpe andre på veien. Det eneste jeg ber om tilbake er en kontingent på 300,- pr år. Jeg synes det virkelig burde være verdt pengene.

I tillegg til den sosiale delen av medlemssidene, så kommer de til å inneholde masse informasjonssider som medlemmene kan lese og lære. Det er noe som gjenstår, men alt som handler om prøving, er jeg stort sett ferdig med, så meld deg gjerne inn og lær masse om fertilitet.

Det har virkelig tatt tid å få på plass alt. Men det er så deilig å få alt samlet på en plass. Som et oppslagsverk. Endelig kan jeg slippe å dele den samme informasjonen så mange ganger (jeg synes ofte jeg gjentar meg selv i det uendelige og får de samme spørsmålene igjen og igjen) Når medlemmer spør om hjelp, så vil jeg tro at de fleste spørsmålene kan svares på ved å vise til medlemssidene, eller forumposter. Jeg gleder meg til å se responsen fra alle der ute.

Hvis du melder deg inn nå, får du tilgang til medlemssidene før kontingentforfall som blir på nyåret. Dermed vil du få tilgang til sidene i over ett år for bare 300,-

Er du Selvvalgt singelmor, eller vurderer å bli det? Meld deg inn via våre nettsider: HER

Hva venter du på? Gi meg noe tilbake for all jobben jeg legger ned i å informere rundt dette temaet. LA OSS BLI MANGE!

Klem fra Ønskemor

2 Replies to “Endelig!”

  1. Dette var tydelig 🙂 Er helt utrolig imponerende å lese hva du har gjort med organisasjonen! Kan du si noe om hvorvidt man kan være anonym på medlemssidene vs om man må stå fram med fullt navn for alle om man melder seg inn? Folk praktiserer jo ulike grader av åpenhet i prosessen, og i ulike stadier av den.

    1. Man må stå fram som seg selv. Det er for at alle skal føle trygghet for at det ikke er med gratispasasjerer og kikkere. Jeg lurte lenge på hvordan jeg skulle gjøre det. Men har tatt utgangspunkt i Femmis sine medlemssider der man står med fullt navn og er med der som seg selv. Men jeg har moderert det noe og alle blir lagt inn med fornavn og etternavnenes initialer, samt e-postadresse. Så velger man selv hvor mye man legger inn utover det. Men tanken er at ingen skal få anledning til å gjemme seg bak et pseudodym. Et annet punkt vi vektlegger er at alle skal favne inn under medlemskategorien og være enten prøver, gravid eller mor og ha blitt det alene med assistert befruktning og bruk av donor. På den måten er vi alle i samme båt. Man plikter også å følge reglene for nettstedet og signerer en samtykkeerklæring om dette før man får tilgang. Alt som blir delt i Fema-sammenheng, skal bli i Fema-sammenheng og det er ikke anledning til å bruke informasjonen der til noe annet enn sin egen prosess. (det vil si, at dersom man er journalist eller forsker, så skal man holde disse rollene adskilt fra deltagelsen i Fema-relaterte ting. Dersom noen bryter reglene, så kommer vi til å slå ned på det med mulig utestengelse dersom overtrampet er grovt nok.

      Jeg har også jobbet mye med sikkerheten på sidene og lagt inn kryptering. Kjører også scanning av all trafikk hele tiden for å sikre mot angrep. Har også gjort en del flere sikkerhetstiltak, for å hindre at uvedkommende får tilgang.

      Men det er klart: I denne teknologiverden er man aldri 100% sikker. Det er ikke en gang banken. Men jeg mener dette er godt nok.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.