ENDELIG!! Dvd’n jeg har ventet på: a-ha, Ending On A High Note/Farewell Tour

En av mine største konsertopplevelser i mitt liv hadde jeg den 3.desember i fjor. Da var jeg på a-ha’s nest siste konsert i Oslo spektrum. Jeg nøt virkelig hvert eneste minutt av konserten og kunne helt fint stå der i flere døgn følte jeg. Egentlig hadde det passet helt fint med a-ha-festival for meg da og jeg var kjempelei meg for at jeg ikke hadde biletter til den siste konserten også som var den 4.desember.

Da jeg var der gjorde de filmopptak til en dvd og den har jeg ventet på siden. Endelig kommer den. CDON.COM skal få den inn 1.april står det og jeg har allerede reservert et eksemplar. Jeg kan nesten ikke vente til jeg får gjenoppleve denne store begivenheten på dvd. Den kommer nok til å gå på repeat i stua mi tenker jeg – lenge!

A-ha har vært mitt første og eneste band som har fulgt meg nesten hele livet og enda hadde jeg ikke kommet meg på konsert med dem før i fjor. Så forferdelig trist at jeg ikke hadde fått med meg flere konserter av dem før dem ga seg. Men jeg håper og tror at de kommer tilbake. På et eller annet tidspunkt kommer de til å gjøre ett eller annet sammen igjen og da skal jeg definitivt få det med meg.

Jeg begynte å høre på a-ha allerede som 8-åring da det første albumet kom ut i 1985 og jeg har siden hørt på dem. Men jeg synes definitivt de tre første albumene var de beste og jeg spiller dem enda. Det beste med denne konserten var at de spilte veldig mye fra akkurat de tre første albumene og derfor gleder jeg meg ekstra mye til dvd’n kommer.

Bildet er hentet fra cdon.com

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.