Et av “barna” mine

Jeg er jo ikke helt alene. Jeg har to “barn” allerede. Ja, ikke barn da, men to små venner som jeg tar meg av. Den ene har dere kanskje allerede sett på tv? Her er hun bare et par måneder gammel. Herlige lille vofsen min som ikke er så liten lenger. Men ei voksen dame som er glad i å leke og gå på tur.

Ønskemor

10 Replies to “Et av “barna” mine”

  1. Hei du! Må bare si at det var et VELDIG bra puls-program på mandag, med presentasjonen av deg og baby-prosjektet! Den type informative og saklige program tror jeg er veldig viktig for å avdramatisere det valget noen av oss single jenter tar, nettopp det å bli selvvalgt alene-mor 🙂 Du er en veldig modig og flott person, og fortjener all den positive oppmerksomheten du har fått og/eller får nå i etterkant av programmet! Kanskje til og med drømme-mannen tar kontakt ;))) Uansett, jeg ønsker deg all lykke til videre og håper at du fortsetter med bloggen din. Jeg er sikker på at det kommer til å ordne seg for deg, på en eller annen måte! :-)Stor klem fra november

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.