For ei dame!

Jeg har ikke noe mer å si enn “for ei dame”. Angelique Kidjo: You made my day (or week, month, year probably).

Jeg kan ikke si at Dianne Reeves og Lizz Wright sto noe tilbake heller… kanskje tvert i mot. Men Angelique, som påsto at hun var “the troublemaker”…. kvelden ville aldri blitt det samme uten henne. Energisk som få iallefall og for en utstråling.

Ja, jeg er i Molde på jazzfestival og jeg er helt sikker på at gårsdagens konsert var årets konsertopplevelse for min del, og da er jeg glad for at det var i fjor jeg var på a-ha-konsert slik at jeg slipper å sette disse to konsertopplevelsene opp mot hverandre, for det er rett og slett umulig.

Angelique Kidjo, Dianne Reeves og Lizz Wright hadde i går den siste konserten på sin Europaturné med “Sing the Truth” og der var jeg – heldige meg.

Jeg skal innrømme at særlig på slutten av konserten som virkelig var flott, så rant tårene både titt og ofte. Første gangen da Angelique sang Tracy Chapmans “Talking about revolution”. Jeg hadde med meg moren og faren min og en av brødrene mine på konserten. Jeg kjøpte bilettene til dem i bursdagsgaver. Jeg digger å gi bort gaver som gir en sånn positiv overaskelse for særlig mamma var nok lite klar over at dette kom til å bli en hyllest til store sangere som Miriam Makeba, Aretha Franklin m. fler… Nå må jeg kjøpe Angelique-cd til henne også, for hun har fått en ny favoritt.

I dag har jeg også kjøpt billetter til konsert på Romsdalsmuseet med Sinéad O’Connor, Röyksopp og Jarle Bernhoft band. Det er utekonsert, så jeg håper på fint vær, men uansett så må det jo bare bli bra. Jeg har alltid drømt å få se Sinéad O’Connor live. Det kommer til å bli helt knallbra.

Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.