Fortsatt negativ… og spotting :-(

Nå regner jeg det som helt endelig… jeg er ikke gravid 🙁

Jeg har tatt test i dag også og den var like hvit som alle de andre testene jeg har tatt. Nå har jeg også begynt å spotte litt og regner med at det er tanta som melder sin ankomst.

Typisk. Lurer på om jeg klarer å la være å reise neste gang? Jeg bør det. Jeg har bestemt meg for det. Men lett blir det ikke. Jeg kommer til å stresse værre når jeg vet at det er eggløsning og jeg ikke skal reise. Men det får heller være. Jeg har sikkert noe annet fornuftig jeg kan gjøre. Æsj, så kjedelig altså….. men men… jeg gleder meg litt til påskeferie i København kombinert med inseminasjon ETTER at jeg har fått hsg-røntgen. Da må jo sjansene bli ganske gode?

Det er rart med det, men det har vært et eller annet med datoen 28/11 som har virket feil. Jeg har på en måte ikke helt trodd på at det blir rette tiden for meg å få et barn. Det ble liksom helt feil, like feil som desember føles. Det virker mer sannsynlig at jeg kommer til å få barn i løpet av det første halvåret egentlig. Kanskje til og med Januar virker litt tidlig. Men jeg håper ikke det. Januar hadde vært veldig fint det 🙂 Jeg krysser fingrene for det 🙂

(en litt trist Ønskemor)

23 Replies to “Fortsatt negativ… og spotting :-(”

 1. Huff, dettte er det absolutt verste med hele denne prosessen – de fordømte negative testene 🙁
  Jeg synes det å ta en HSG undersøkelse før neste forsøk høres ut som en veldig bra plan. Vet ikke hvor dokumentert det er at sjansene økes etter en slik undersøkelse, men for meg har det å vite at alt er i orden vært veldig viktig. Det er jo godt å vite at alt hvertfall ligger til rette for en graviditet når man bruker så mange penger og uendelig mange følelser på dette.
  Varme tanker og klemmer fra meg ♥

 2. Et ønske så stort: Takk for det. Ja, det er jo greit å vite at det er mulig for de kostbare svømmerne å nå målet sitt når man først betaler i dyre dommer for å sende dem oppi der.

 3. hva er HSG-unersøkelse- må man ha det for å komme i betraktning til inseminering i danmark?
  takk:))

 4. Jeg har to venninner som er blitt gravide første pp`en etter hsg-røntgen. Hun ene ved hjelp av inseminasjon.
  Så, jeg har absolutt stor tro på at det funker for deg!!
  Jeg fikk ikke brukt min dyrbare EL rett etter hsg-røntgenet, pga operasjonen og fare for infeksjon.. Men, nå tar jeg jo pergo – så kanskje jeg er heldig.. Da får jeg desember barn, og jeg tenker som deg, ang det å være yngst i klassen, og kanskje ha bursdag i juleferien osv. Januar derimot er en fin mnd 🙂
  MASSE LYKKE TIL!!
  Klem

 5. Huffda..
  Men får ønske deg bedre lykke på neste forsøk..
  Kan alt om blendahvite tester her også, men sitter nå her med 2 nydelige små tilslutt fordi 🙂

 6. ella: Nei, det er ikke noe man må gjøre. Det er en røntgenundersøkelse der de fyller en væske med kontrastfarge inn i livmor og eggledere for å undersøke at det er åpen passasje gjennom egglederne. Det er en undersøkelse som er vanlig å gjøre for å undersøke om det kan være en grunn til at man ikke blir gravid og er vel ikke vanlig å ta før man har prøvd en stund. De anbefaler allikevel oss prøvere å ta den ganske tidlig særlig dersom vi av en eller annen grunn kan tro at det kan være tett. Vi bruker jo tross alt en del tid og penger på dette, så det er greit å få eliminert mulige hindringer så tidlig som mulig før vi bruker for mange penger på dette. Det er også en heldig bieffekt av denne undersøkelsen at det gjerne utvider egglederne en smule og kan gjør det lettere for svømmerne å komme seg inn til egget. Denne effekten sier de skal vare i ca 3 måneder.

 7. Pergoberta: Ja, men effekten varer i tre måneder da, så da kan du fremdeles få det til på grunn av det eller? Ja, januar er også en fin måned. Jeg er ikke helt 100% sikker på at jeg står over neste syklus. Blir det desemberbarn, så er jo det uansett veldig bra!
  Takk og lykke til du også!

 8. Tuppen & Lillemor: Tusen takk! Jada det går bra med meg, dette var jeg jo forberedt på. Det er jo litt vel optimistisk å tro at det skal gå på første forsøk. Jeg har troa på neste runde etter hsg. 🙂

 9. June: Tusen takk… jada… til slutt må det da ordne seg her også 🙂 Jeg er evig optimist, men forbereder meg på at det kan bli langvarig. Da kommer det positive bare som en gledelig overaskelse og det er mye bedre enn kjipe overaskelser 🙂

 10. Æsj, kjipt å høre! Er ikke så forferdelig dumt å ha noen pauser innimellom skjønner du… Du har jo enda godt med tid ifht alder, så det viktigste er å IKKE stresse! Skulle ønske jeg prøvde meg på en inseminasjon rett etter hsg, men jeg er litt usikker på om eggløsninga er helt som den skal. så da ble det IVF i stedet. Håper du er ved godt mot, det SKAL bli til slutt! Stor klem

 11. Kjipt og dobbeltkjipt! Negative tester og tanta er noe herk når man ønsker et barn! Men du får det til tilslutt:) DET vet jeg:)

 12. Usj så synd 🙁 Men dette er jo bare ett bittelite skjær i sjøen 🙂 Du har jo en god plan videre! Håper det lykkes neste gang og at det kommer en liten baby i starten av 2012 🙂 Denne røntgen undersøkelsen høres jo ut som en god ide`! Ønsker deg masse massse lykke til videre! trøsteklem 🙂

 13. En blir To?: Tusen takk, ja jeg er veldig ved godt mot. Det er foreløpig ingen ting som tilsier at jeg ikke skal få det til på den naturlige måten. Det er bare så drit å tenke på alle pengene en må bruke. Men alder er foreløpig heldigvis ingen begrensning. Så det SKAL bli til slutt ja. Til deg også 🙂

 14. Gro: Tusen takk, du har helt rett. Jeg tenker akkurat slik jeg også 🙂 Det er bare et lite skjær i sjøen. Og når man er forberedt på disse skjærene, så grunnstøter man ikke, men klarer fint å manøvrere rundt mot neste mål 🙂

 15. Så trist at det ikke kommer storkebarn denne gangen, alltid trist å skjønne at tanta kommer når man helst ikke vil se henne på ni måneder, minst!
  Lykke til videre, kanskje vi blir gravide samtidig, jeg holder en knappenål på mai! 🙂
  Stor klem fra meg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.