MVA

Forhåpentligvis siste sinnainnlegg angående kjøp av donorsæd. Ikke nok med at man må betale 100 kroner på european sperm bank for å få innsyn i de utvidede profilene OG at man må MINIMUM handle fem enheter om gangen. Det kommer på moms i tillegg på nesten 100 euro pr enhet. Så når EN enhet koster 370 euro (ca 2750NOK) så må jeg betale 2412 euro for å få fem enheter tilsendt klinikken. Det blir ca 18650NOK alt i alt til den spermbanken. Når varen jeg skal ha egentlig koster under en sjettedel av summen jeg betaler. MEN jeg fant en donor jeg MÅTTE ha. Sånn var det med den saken. Det koster, det er det ingen tvil om. Nå får jeg bare krysse fingrene for at jeg klarer å skaffe meg alle de barna (to?) på ett ivf-forsøk. Ja, fordelen med at jeg nå har fem doser på lager, er at de kostnadene kommer ikke igjen da, så senere forsøk er allerede betalt en del på.

 

Hilsen temmelig irritert og blakk Ønskemor

4 Replies to “MVA”

  1. Hei! 🙂 Syntes det er så koselig å se at alene mødre og er i denne prosessen! Jeg er selv lesbisk og utførte vårt andre forsøk nå på mandag! 🙂 Vi bruker ikke ivf! (enda) vi må gjenneom noen forsøk først, men det vet du vel 🙂 Hvordan klinikk er du på? Vi bruker stork! å er så langt veldig fornøyde 🙂 Håper du lykkes snart 🙂 Vet hvordan det er å drømme om barn og ikke bli gravid! her står rommet klart, vognen og alt står bare å støver ned:/ Men jeg ble gravid på første forsøk , men mistet etter 6 uker.. Men nå håper vi at det klaffer igjen , å at det klamrer seg fast.. Jeg tviler på at jeg er blitt gravid, men er lov å håpe! 🙂 Lykke lykke til! 🙂

    1. Så hyggelig at du synes det, og liker bloggen min. Jeg har blitt inseminert 7 ganger på storkklinikk, men nå som jeg har gått over til ivf, har jeg også valgt å “flytte” til CFC (Copenhagen Fertilty Center)

      Krysser fingrene for at du er gravid nå! Uansett: Lykke til!

      Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.