Gårsdagens outfit!

Det er så sjeldent at jeg går og handler penklær, så jeg synes det fortjener et eget outfitinnlegg. Familien feiret at min vakre lille nevø har kommet til verden og Ønskemor syntes anledningen krevde en ny kjole. Kjolen fant jeg på ”Oasis” på Oslo City litt sånn i forbifarten egentlig, så det var litt spontant. Den var nok litt i dyreste laget for min lommebok, men så kom jeg på at jeg hadde fått 500 kroner til bursdagen min som jeg skulle kjøpe noe for, så da slo jeg til og ga 1300 for den. Til kjolen var det et rosa belte og siden rosa ikke er den fargen som forekommer oftest i min garderobe, syntes jeg at jeg måtte utvide med litt rosa detaljer som blomst i håret og rosa strømper. I tilfelle det skulle bli kaldt kjøpte jeg også en hvit jakke på h&m og siden det var topakning med rosa hårblomst,  passet den andre fint som pynt på jakka.

image

image

Det ble en fantastisk nydelig dag, og jeg kom tidlig selv om det begynte klokka tre. Jeg benyttet tiden til å passe min vakre lille nevø. Så det ble litt tur og kos og tull og tøys. Herlig! Vi gikk på lang hvitveistur og nevø hjalp til så godt han kunne (ved å sove søtt i vognen). Tenk om noen år, kan han virkelig for ordentlig hjelpe til med å plukke blomster og gjøre annet morsomt sammen med tante. Det skal bli gøy det!

image

Helgen har vært vellykket. Fint vær og alt har vært bra… ja, litt grums i hodet mitt var det, i sterk kontrast til sol og fest. Tøffe tider altså… men det må da gå seg til. Det er i motbakke det går oppover heter det jo, og alt man ikke dør av gjør en sterkere og etter en tid kan man se tilbake på alt man har lært. Det er det som er så fantastisk med dette livet vårt. Bare litt tøft når det står på.

Ønskemor

2 Replies to “Gårsdagens outfit!”

  1. Wow vilken snygg klänning, ja hela outfiten var jättefin. Och på en snygg tjej, vad roligt att du lägger ut bilder på dig själv! Du ser väldigt ung ut 🙂 och jag vet inte hur gammal du är, men du ser ung ut. Härligt att det varit en så bra helg för dig!
    kram
    S

    1. Tusen takk. Ja, jeg var ganske fornøyd selv 🙂 Kjolen er skikkelig “50-talls-stil” med tyll i underskjørtet. Jeg er 35 år, så da får du bedømme selv om jeg er ung eller gammal, føler meg vel egentlig helt passe fornøyd med den nåværende situasjonen når det gjelder. Glad jeg ikke er eldre, men egentlig fornøyd med at jeg ikke er så mye yngre også.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.