Jeg måtte bare…

Da jeg kom over denne sengen brukt, så falt jeg pladask og klarte ikke la være… nå står den på det rommet som er reservert mitt ønskebarn… og bare venter. Den trenger litt maling og lim, så blir den tipp topp… så kan nevø komme på overnattingsbesøk og teste den ut så lenge.

Skuvseng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå mangler jeg egentlig bare barnevogn, for tripptrappstolen står ved kjøkkenbordet mitt og venter også.

Åhhh… skulle så gjerne få tatt alt dette i bruk til mine egne ønskebarn snart.

 

Ønskemor

12 Replies to “Jeg måtte bare…”

  1. Det var et smart kjøp;)
    Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din for et par uker siden. Selv om temaet og innholdet i bloggen din er interesant og underholdende, så berører det ikke meg direkte. Men jeg bestemte meg for å følge bloggen din alikevel, av en grunn. Og det er for at Jeg skal få ta del i det øyeblikket den dagen du endelig kan fortelle om at du skal bli mamma <3

    1. Åhh… så koselig. Jeg håper ikke det er så lenge til jeg kan vise deg en positiv test. Og bare enda litt til, så skal jeg vise deg min lille skatt i denne sengen.

  2. Det var helt riktig tenkt 😉
    Forøvrig så kjenner jeg med hele meg at jeg også gleder meg til du skal vise hvor godt din lille skatt sover oppi der <3

  3. Kjenner meg godt igjen i din situasjon. Har prøvd i 6 år nå, men har fortsatt ingen ønskebarn. Har nesten alt av klær og utstyr til ønskebarnet/ønskebarna er 2 år. Håper på at 2014 bringer lykke, både for deg og meg 🙂

  4. Så fint at du blogger igjen. Er så hyggelig å få lov til å følge din reise. Og lærerikt! Tenk den heldige lille ungen som skal få ligge i den flotte sengen og få deg til mor!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.