Prosjekter

Det blir lite tid til blogging for tiden. Jeg har rett og slett veldig mye annet å gjøre, og det synes jeg er deilig. Fram til for noen uker siden, så var mitt store prosjekt å bli ferdig med å pusse opp soverom, og nå nyter jeg at jeg endelig har en stue uten garderobeskap og en sammenpakket seng stående sammen med mange pappesker. Det tok meg altså over et halvt år i nytt hus å bli ferdig med å pusse opp ett rom. Nå har jeg “bare” fem rom igjen: kjøkken, bad, gang, stue og det andre soverommet. Men det er ingenting av det som haster, så det får vente. Jeg trur det får holde med noen malingstrøk til sommeren på kjøkken og i gangen, for jeg vil gjerne ha tid til å gjøre det litt fint på uteplass og i hagen også.

Men nok om det. Bilder av soverommet følger lenger ned, men nå vil jeg fortelle hvordan det går med de andre prosjektene mine. For det første, så er det studier. Jeg tar film og web i år, og det tar mye tid. Så jobber jeg med FEMA (forening for Frivillig Enslige Mødre ved Assistert befruktning). Det som er fint, er at jeg kan kombinere to av prosjektene mine her. Jeg har selvfølgelig begynt å lage nettsider for FEMA, og jeg har kost meg veldig med det. Det tar tid, men det er veldig gøy. Jeg gleder meg til å vise dere de ferdige sidene når jeg endelig får lagt dem ut på vårt domene. Men først må jeg få på plass litt mer innhold. Designet er stort sett ferdig, men det mangler en del innhold.

Jeg jobber også med å sette meg inn i hva som må til for å starte en forening eller organisasjon og leser meg ør på lover og regler. Men jeg håper at jeg snart skal ha alt på plass med Brønnøysundregisteret så vi formelt sett kan kalle oss en forening med økonomi og org.nummer og alt. Da blir det neste på agendaen å planlegge et årsmøte, slik at vi virkelig får alt det formelle på plass. Og da skal vi etter planen være igang for alvor før sommeren.

IMG_3557

1. Utrolig deilig at det endelig er ordning og reda på soverommet mitt. Både jeg og pus elsker å sove der. Det meste av møblene er fra ikea (bortsett fra sengen som er fra Living). Og det som ikke er fra Ikea, er stort sett fra Casa Interiør som jeg forhandler. Det eneste her som er fra “gamle” tider, er bildet som jeg har hatt siden jeg var barn og bodde hjemme hos foreldrene mine.

Til høyre i bildet kan dere ane dørene til skyvedørsgarderoben jeg har satt inn. Den er også fra Ikea. Ikea er UTROLIG greit og billig. Elsker Ikea altså.

IMG_3559

2. Til min store glede, ser jeg også at jeg faktisk FÅR plass til en barneseng ved siden av den store sengen etterhvert <3 Kommoden passet perfekt og er til sko. Bak døren til venstre er det egentlig et kott som kunne blitt til en walk-in som jeg ALLTID har ønsket meg. Men det ble heller til et kontor og det passer meg perfekt. Min egen lille hule, med masse bokhyller og en liten kontorpult med pc og alt jeg trenger på mitt arbeidsrom. Jeg trengte jo ikke noe mer garderobeplass når jeg fikk plass til en hel vegg med skyvedørsgarderober.

IMG_3571

3. Detaljer fra Casa Interiør. Jeg elsker den store lykten som er i en serie som heter Bali. Jeg skal få opp to knagger fra samme serie på veggen ved siden av skokommoden til å henge morgenkåper på.

IMG_3576

4. Jeg elsker buddah-statuer, de gir meg ro på et vis. Casa har mange Buddaer og jeg elsker denne turkise. Mamma hater den. Jeg synes den står fint i kontrast til veggen her.

IMG_3641

5. Nok en Buddah fra Casa Interiør. Sengeteppet og putetrekk er fra Ikea, og resten av detaljene her er vel fra Ikea, bortsett fra bildet og de hekla brikkene under lampene på nattbordene, som bestemor har heklet (elsk <3)

IMG_3606

6. Katten min koser seg like mye som jeg gjør, men litt skeptisk til å bli tatt bilde av.

 

Klem fra Ønskemor

14 Replies to “Prosjekter”

 1. Oj, så lekkert det ble! Elsker den blåfargen – den må være utrolig harmonisk å sove i. Hva heter den? Den turkise buddhaen lagde en tøff kontrast. Garderoben blei også fin, den hang montert litt på halv tolv da jeg var hos deg. Likte også den kommoden ved siden av kontoret. Og herlig å ha plass til babyseng om den tid kommer. Ser ut som Josefine koser seg også, perfekt “interiør” i senga di – tror ikke hun er skeptisk til å bli fotografert, jeg syns det ser ut som hun smiler 🙂

  1. Ja, jeg elsker blåfargen eller lilla er den vel egentlig…. veldig kald lilla. Det ble ikke helt som jeg hadde forestilt meg. Jeg hadde tenkt litt mer mot rød i den. Men nå er jeg superfornøyd. Den er helmatt og det gir den et deilig fløyelsaktig uttrykk. Nydelig og myk. Ja, de skyvedørsgarderobene har virkelig vært jobb å få opp og har kostet meg masse ekstra hjernebry. Men når det endelig er på plass, så er jeg superfornøyd med at jeg har gjort det aller meste selv.

   Josefine er perfekt interiør ja. Jeg trur nok ikke hun smiler, men ser mer ut som et spørsmålstegn…. “hva i huleste er det hun driver med? Her ligger jeg og er så klar for å bli klødd bak øret, også skal hun drive og fikle med den svarte dingsen der, som plutselig blinker med et kraftig lys… er det bare for å irritere meg hun gjør det tru?”

 2. Sånn utfra fargelære skal kjølig blått være den beste fargen på soverom, jeg tror ikke du ville fått så godt resultat med en mer rødlig lillanyanse. Men smak og behag da, jeg syns i alle fall den var helt nydelig. Kan hende jeg vil herme den fargen en gang altså, om jeg får noe eget, så please husk fargekoden på den nyansen 🙂

  1. Ohyes…. jeg kan fargelære. Det var i tilfelle bare snakk om en anelse rødt, men ikke så mye at noen ville tenkt på det som noe annet enn en kald lillafarge. Ja, skal beholde fargekoden. Jeg trur jeg vil kunne finne på å bruke den igjen en gang.

 3. Så fint det er! Kjenner til det at oppussing tar tid ja..evig oppussing her og 🙂 Satser på å få tatt det siste soverommet før nurket kommer til sommeren, men det spørs…:)

  1. Ja, og en ting er iallefall sikkert her i huset og det er at jeg gidder ikke stresse med det. Jeg tar det heller i ro og mak, så jeg blir fornøyd og ikke sliter meg ut på det, for det orker jeg ikke

 4. Synes rommet ser lekkert ut! Elsker fargen du har valgt; den ser veldig behagelig ut, spesielt med matt overfalte. Veldig fan av det 😉 Blått er jo dessuten perfekt farge for soverom! Flink du er som får til alt selv!

  1. Ja, flink og flink… men tusen takk 🙂 jeg har jo brukt litt tid på det også. Fargen er faktisk ikke helt blå, men lavendel kanskje. Det er iallefall litt lillaaktig. Men veldig kald lilla da. Så den er ganske nær blå 🙂 Jeg er veldig glad i den selv.

 5. Du är så duktig. Lycka till med föreningen och nya bostaden. Jättefin barnsäng och ditt sovrum är jättefint.

  Jag hoppas att du får barn snart.

  1. åh… tusen takk Dina, takk det samme til deg… nå er det virkelig vår tur snart. Følger spent med på din reise også. Det er så forbasket at det skal være så vanskelig å få denne drømmen..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.