Homeparty: Casa Interiør

Siden det ikke skjer så mye på babylagingsfronten for tida, så får jeg prøve å blogge om litt andre ting, og da blir det slike meningsløse innlegg som at i dag reiser jeg for å besøke ei venninne i Oslo, og i samme slengen skal jeg holde et Casa-homeparty i Spydeberg. Det blir hyggelig. Jeg har ikke noe mindre å gjøre, men har med noen prosjekter jeg skal jobbe med på dagtid i morgen når venninne og mann er på jobb. Det prosjektet handler selvfølgelig om FEMA.

Imens gleder jeg meg over at det fremdeles er supersalg hos Casa og nesten alt i katalogen er på 50%. Men aller mest gleder jeg meg til salget er over, for da kommer nye produkter og her er noen av dem. Jeg gleder meg til ny katalog.

casanyheterGleder meg til å få denne klokken opp i stua. Lykten skal nok også bytte plass med en av de gamle lyktene.

casanyheter2Aller mest spent er jeg på dette serviset. Lurer på om det er på tide å skaffe meg et finservise. Det har jeg igrunnen lurt på lenge, så det er mulig at det blir dette altså.

 

Klem Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.