Jeg fikk ånden

Jeg fikk ånden… ikke i religiøs betydning altså… men jeg fikk ånden over meg. Jeg tok et skikkelig skippertak for bloggnettverket jeg er med i.

Naboen spurte her om dagen om ikke jeg savnet muligheten til å dra på café og skravle med venninner…. og når jeg kjente litt etter, så kunne jeg gjerne dratt på café, men jeg ville helst dratt alene og bare observert livet… og jeg ville gjerne hatt en laptop. Nesten uansett hva jeg tenker at jeg savner, så involverer det en laptop. Bortsett fra å rydde huset. Jeg savner faktisk å rydde huset, selv om jeg ikke føler jeg gjør stort annet enn å rydde. Eller jeg rydder ikke. Jeg stuer unna. Slenger alt jeg ikke trenger opp på loftet og leiter febrilsk etter ting jeg har slengt opp der tidligere, men som jeg ikke finner igjen. Nå er det vinterstøvler, vinterjakke og julepynt. Iallefall noe julepynt. Jeg har en del, men mangler også noe. Får nok dra å handle noen nye vinterstøvler iallefall, for de jeg ikke finner er uansett gamle. Det verste er at jeg husker hva jeg tenkte da jeg pakket vekk vintertøy i vår: “Dette kommer det plutselig behov for, så det er best jeg legger det her så jeg finner det enkelt.” Jeg kjenner altså meg selv, men tydeligvis ikke godt nok allikevel. Jeg skyller på ammetåka.

Så har jeg lenge gått og tenkt på hvor kjekt det hadde vært om vi i inspira bloggnettverk hadde et felles nettsted. Fram til nå har vi nemlig bare hatt våre egne blogger, med sider som har informert om nettverket. Det har vært utrolig knotete, for hver gang en av oss har byttet header, bilde eller infotekst, så har alle i nettverket vært nødt til å gå inn i egen blogg for å endre på informasjonen. Sånt synes jeg er inmari kjedelig. Men en ting jeg synes er gøy, er å sette opp nye nettsteder. Jeg eeeelsker å sitte å nerde litt på laptopen rett og slett…. for meg er det kreativt arbeid som jeg føler jeg kan utfolde meg i. Så siden vi begynte å snakke om at det hadde vært kjekt her om dagen, så bestemte jeg meg for at den kvelden skulle husarbeid få være husarbeid. Her ser dere resultatet:

 

 

Det gjenstår noe forbedring. Men det viktigste er på plass. Det smitter over, så nå har jeg lyst til å pusse på min egen side. Men nå får nok det bli senere.

Foreldrene mine har reist på hytta og det betyr at jeg i utgangspunktet har en helt tom helg uten planer. Og det synes jeg er skikkelig skummelt. Jeg skal altså sørge for at alle har det bra, at Storkfrøken ikke kjeder seg og at alle blir mette og uthvilte til rette tider. Men utenom det er det ikke noen plan. Normalt så pleier vi å være iallefall noe sammen med foreldrene mine, eller noen andre, så ikke jeg og Storkfrøken får helt brakkesjuken her.

Har du tips til noe artig vi kan gjøre, som lar seg gjennomføre innimellom et tett skjema med måltider og dupper for de små? Alle tips mottaes med stor takk. Mandag blir garantert hviledag for meg iallefall.

Katinka

12 Replies to “Jeg fikk ånden”

 1. Veldig greit at noen liker å “nerde” og som faktisk har peiling. Det kan jeg liksom ikke si om meg selv, he he he.
  Men det jeg KAN si er at jeg også legger ting på “lure” steder for så å ikke finne det igjen. Utrolig irriterende!
  Jeg forslår brettspill som aktivitet. Noe som ikke tar så lang tid da som Svarteper f.eks.

  1. ja, er det ikke veldig irriterende? Hvorfor klarer man ikke huske ting man tenker at man helt klart kommer til å huske. Jeg må faktisk notere ned alt jeg gjør med tvillingene, for jeg har nå lært at jeg IKKE husker hvem som bæsjet for eksempel, eller hvilken pupp de fikk sist.
   Brettspill ja…. hmm.. går det an å lære en 2.5-åring? Det har jeg ikke tenkt på som mulighet en gang. Kanskje memory. Det tror jeg faktisk kunne gå. Det skal definitivt testes. Takk for tips.

 2. Kjære, deg, jeg er evig takknemlig for at du har tatt jobben med å lage et flott nettsted til oss, – for jeg klarer det ikke. Mht rydding er jeg inne i et raid, for jeg har tatt for meg hylle for hylle og skap for skap, fpr å skape den oversikten over det som kan ha blitt stuet bort ved tidligere anledning.
  Kos deg med dine små, – og spill til en to og halvt åring? Vi hadde noen kort i barnehagen og når barna rettet riktig farge å fikk de en rosin ( rosinspillet ) , vi spilte også mye lotto med enkle bilder med de minste. Passet på at det bare var kort til et eller to brett der.Det andre lå fortsatti esken. Og så samarbeidet vi : etter hvert så fikk de egne brett.

  Og trenger du noen minutter for deg selv med de, så er en stol ved oppvaskkummen alltid vært vellykket. Det kan bli litt å tørke opp, men du kan lage deg friminutt.

    1. Jeg er dårlig både på elting og venting. Men skal se om jeg får trent på det i helgen. Det er meldt fint vær også, og jeg har endelig fått tatt hjem vognposen til Storkfrøken så nå har jeg to og kan ta med alle tre ut også. Så da får vi se hva vi ender opp med å gjøre.

 3. Jeg er glad for at du fikk ånden over deg! Og jeg kjenner meg litt for godt igjen det med å stue bort ting. hahaa! Takket være det fikk jeg endelig fingeren ut til å lage med en bloggrull, så nå finner jeg alle dere vennene min i inspira-nettverket og kan følge med mye lettere!

  1. Ja, vet du, jeg tror vi to har MYE til felles når det kommer til rydding og stuing og ta vare på ting. Jeg følte veldig på at jeg slet med å følge med på hva som foregikk i Inspira… nesten litt dårlig samvittighet for Anja, som alltid er innom hos meg og kommenterer. Så nå er jeg glad jeg har fått ordnet med siden og at inspirasjonen min for bloggen og nettverket steg omtrent 30 hakk.

 4. Du har gjort ne super jobb, Katinka! Og virkelig vært en pådriver for at siden vår skal bli fin! Jeg tror dette er med å skape en positiv ting for oss alle!

  Takk for at du tok jobben. – det setter jeg stor pris på!
  God lørdagskveld til deg og klem!

  1. Tusen takk. Jeg følte også at det gav iallefall meg en skikkelig boost for gruppa. Ha en god lørdagskveld du og gjengen din og mageboeren også. Klem!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.