Giveaway : Personlig almanakk

//Sponset//

Lenge før Storkfrøken ble født gledet jeg meg til å bestille en slik personlig almanakk med valgfritt bilde på forsiden og baksiden. Men jeg hadde ikke noe å ta bilde av som jeg ønsket å ha på en slik almanakk. Storkfrøken var ikke mange ukene før jeg bestilte denne.

personligalmanakk

Siden det var blitt april da jeg bestilte, var jeg særlig glad for at man til og med kunne personalisere hvilken måned man ønsket å starte almanakken med. Min almanakk starter derfor med mars, måneden Storkfrøken ble født. Dermed viser denne almanakken Storkfrøken sitt første leveår. Nå lurer jeg på om jeg skal bestille ny fra nyttår, eller vente mars igjen. Jeg har så lyst på en ny og blank nå som starter sammen med det nye året, og jeg har lyst på en med nye, fine bilder av henne og livet vårt. Men jeg tror jeg skal klare å vente. Jeg liker tanken på å ha almanakker som følger hennes år.

Almanakken kan man få akkurat slik man ønsker. Man kan velge farger, størrelse, stil, og innhold i almanakken. Akkurat slik som det passer best etter behov, og man laster opp bilde til framsiden og baksiden. Sammen med almanakken fikk jeg også kjøpt noen penner i fine farger. De var så gode at jeg etterbestilte enda flere. Jeg får liksom aldri nok av gode penner.

Jeg har vært så heldig å få lov til å gi bort en slik almanakk til en av mine lesere. Men denne giveawayen foregår ikke her. Den foregår på facebooksiden min og på Instagram (@Onskemor).

Det eneste du trenger å gjøre er å finne giveawayen på facebooksiden min eller på min instagramkonto: @Onskemor. Der tagger du en venn som du tror kan ha glede av å vinne en slik almanakk. For å øke vinnersjansene kan du tagge flere venner både på instagram og facebook.

Også er det veldig hyggelig om du vil følge meg videre på instagram og like siden min på facebook.

personligalmanakk

Klarer du ikke å vente med å bestille? Da kan du gå inn på www.personligalmanakk.com og bestille allerede i dag.
For inspirasjon til din egen almanakk kan du like facebooksiden dems eller følge dem på instagram (@personligalmanakk) og snapchat (pers_almanakk)

Lykke til! Jeg trekker på søndag.

Klem fra Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.